Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Azt mondták újságot gyűjtenek, de lopni mentek egy győri lakásba

A rendőrség képeket is közölt a gyanúsítottakról. Felismeri őket?

A rendelkezésre álló adatok alapján a police.hu oldalán, a képeken látható középkorú nő és férfi társa gyanúsítható azzal, hogy 2013. október 25-én újsággyűjtés ürügyén bekéredzkedtek a sértett győri otthonába.

Az asszony figyelmét elterelték, majd egyik szobájából készpénzét és bakkártyáját eltulajdonították. Ezt követően a lopott kártyával az erős testalkatú, sötét nadrágot, kivágott fekete-fehér csíkos felsőt viselő nő Győrben készpénzt vett fel. Másnap férfi társa, aki sötét cipzáras kapucnis ENZO feliratú melegítő felsőt viselt, Budapesten próbálkozott a pénzügyi tranzakcióval. Sikertelenül. A pénzintézetek biztonsági kamerái rögzítették az elkövetőket.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható személyeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bővebb információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), vagy a 107; 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

I. Pannonhalmi Karácsonyi Vásár

Pannonhalmán december 14-15-én rendezik meg a nemrég felújított Fő téren az I. Pannonhalmi karácsonyi vásárt. Tovább olvasom