Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Az SZDSZ nyitna a vidék felé

Győr-moson-sopron - „A kétpárti struktúra kialakulása vidéken okozza az igazi károkat, mivel ellehetetleníti a valódi demokratikus választást, s garanciája az egy helyben toporgásnak, a korrupciónak, valamint az értelmes párbeszéd megszűnésének" – mondta Szentkuti Károly, az SZDSZ megyei elnöke tegnapi tájékoztatóján.
A Szabad Demokraták Szövetségének (SZDSZ) megyei elnökei Győrött találkoztak, a helyi vezető ennek kapcsán fejtette ki véleményét az aktuális kérdésekről. Mint mondta, a szeptember tizenkettedikén alakult Megyei Elnökök Fóruma olyan javaslatcsomagot tesz le az SZDSZ elé, ami a vidéki szervezetek megerősítését, a vidék hangsúlyosabb képviseletét teszi lehetővé a pártban. „Vidéken látszik csak igazán, hogy miért van szükség az önálló, erős SZDSZ-re, egy harmadik, liberális pólusra" – jelentette ki Szentkuti, majd így folytatta: az utóbbi 10 évben az SZDSZ politikájában a vidék problémái háttérbe szorultak. „A liberális pártnak vannak megoldási javaslatai az ő problémáikra, csak ezt nem tolmácsolja, nem tudja eljuttatni hozzájuk. Nincs erős párt, erős vidéki bázis nélkül. Az SZDSZ sikeres vidéki polgármesterei, elismert vidéki vezetői érdeme is, hogy a rendszerváltás óta parlamenti párt vagyunk."

A megyei elnök szerint a kétpárti struktúra vidéken okozza az igazi károkat, s ennek megváltoztatása, a kétpárti struktúra megkövesedésének, további erősödésének megakadályozása elsősorban az SZDSZ felelőssége.

Olvasóink írták

  • 2. albatrosz 2009. február 19. 19:00
    „Reszkess vidék! Jön az SZDSZ!”
  • 1. Liberális csőcselék! 2008. október 16. 08:45
    „Szentkuti úr!a vidék nem kér magukból!Nem kéri a melegeket,drogosokat,deviánsokat,cigánybűnözőket támogató politikájukból!Segítsék a becsületes,tisztességes,magyar embereket és akkor nem 1% lesz a támogatottságuk!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

CD-t adott ki a Fidelitas

Győr - Lejárt lemez címmel gyűjtötte össze a Fidelitas „az MSZP bukott programjait". A CD-ket… Tovább olvasom