Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Az oktatási ágazat legnagyobb szerverberuházása az utóbbi években Győrben

Az oktatási ágazat központi adminisztrációját kezelő Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. európai uniós támogatásból az utóbbi évek egyik legnagyobb szerverberuházását hajtotta végre Győrben.
Az Educatio a projekt zárásaként 2011. október 27-én adja át a Győrben kialakított szervertermet, amely többek között a teljes köz- és felsőoktatás tanulóinak, oktatóinak és oktatási intézményeinek adatait kezelő rendszereket szolgálja ki.

Az átadó keretében bemutatják a "Hatékony informatikai infrastruktúra a közoktatásban" (TIOP 1.1.2) projekt legfontosabb állomásait: a tervezés fázisa, a szerverterem működésének kialakítása, valamint a fejlesztés által megvalósuló eredmények.

A közel két milliárd forintos uniós forrásból megvalósult projekt közel ötven oktatási rendszer gyorsabb és biztonságosabb kiszolgálását is lehetővé teszi, valamint megfelelő eszközrendszert biztosít az ágazatnak a korszerű kihívásokkal szemben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arany Hangya-díjat kapott a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás

Az elismerést Budapesten vehette át Sági Géza, a hulladékgazdálkodási rendszert működtető GYŐR-SZOL Zrt. vezetője Jávor Benedektől. Tovább olvasom