Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Az ezredik lakás ablakai

Változások a győri városháza hivatali működési rendjében, jelentős események a héten a város életében – ezek voltak a témái a szokásos hétfői sajtótájékoztatónak.
Már ettől a héttől kezdve nem hétfőnként, hanem péntekenként lesz a győri városházán a vezetői, a hivatalvezetői és az azt követő sajtótájékoztató, hangzott el tegnap. A változásokat főként az indokolja, hogy a közgyűlések után gyorsabban lehessen reagálni az ottani történésekre.
A polgármester a városháza sajtóreferensi munkájával átmenetileg Gergely Zoltán képviselőt bízta meg, aki ezért külön juttatásban nem részesül. Emellett ő kapta feladatul a városháza PR-tevékenységének szervezését, fejlesztését.

A Széchenyi-program eredménye

Szerdán a Török I. utcai játszótérnél ünnepséget tartanak abból az alkalomból, hogy a Széchenyi-program keretében Győrben elkészült az 1000. lakás ablakainak cseréje. Az országban egyébként összesen 15 ezer lakásban cserélték ki így a nyílászárókat, a megyeszékhelyünk nemcsak számban jár az élen, hanem a pályázati bíráláskor is a győri referenciákat vették figyelembe.
A heti események közül kiemelést érdemel a Győri Civil Szervezetek Szövetségének keddi közgyűlése, amelyre nem csupán a tagokat várják, hanem érdeklődőket is.

Civilek közgyűlése

A szövetség hétszáz győri polgári kört, társadalmi szervezetet, civil közösséget, alapítványt igyekszik összefogni.
Vendég lesz, és az evangélikus Öregtemplomban koncertet ad (húsvét utáni kedden) a finn testvérváros, Kuopio ifjúsági zenekara.
Szakmai szempontból rangos esemény, hogy a Széchenyi-egyetemen tegnap kezdődött a Magyar Alkalmazott Nyelvészek háromnapos kongresszusa, amely idén a többnyelvű Európa címet kapta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könnyű hab, savanykás ízekkel

Csalódás a Veronai fiúk című musical jó néhány néző számára. A szombat esti győri premier után, ha a… Tovább olvasom