Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 12°C | 24°C Még több cikk.

Az év orvosa pályázat: íme, az első öt helyezett

Hiába volt szinte végig a tíz legtöbb szavazattal büszkélkedő orvos között dr. Németh Zoltán, a győri nőgyógyász végül nem került be a legjobb ötbe.

"Az idei versenyre 226 történettel összesen 155 orvost jelöltek a betegek, elismerve emberségüket és rendkívüli helytállásukat.

A közönségszavazáson az a 79 orvos vehetett részt, akiknek történetét a zsűri december közepén a döntőbe juttatta.

A történetek többnyire a gyógyulás, illetve kezelés során megtapasztalt nagyszerű teljesítményekről szóltak.

A közönség nagy érdeklődésének és lelkes részvételének köszönhetően a pályázat weboldalán a közönségszavazás 6 hete alatt több mint 200 ezer szavazat gyűlt össze.

Az öt legtöbb voksot kapott orvos néhány nap múlva, február 8-án, az ünnepélyes díjátadón veheti át elismerését: Dr. Mátyus János, Dr. Paszt Attila PhD, Dr. Réfy Miklós, Dr. Rombauer Edit és Dr. Tizedes György.

Az, hogy ki nyeri el az idei Astellas-közönségdíjat, csak a díjátadón fog kiderülni" - kezdte portálunknak Morva Gábor, az Astellas-díj programvezetője.

"A közönségszavazás megmutatta, hogy a betegek szeretete milyen nagy összefogást képes teremteni egy jó ügy mentén.

Meggyőződésünk, hogy az Astellas-közönségdíjat bármely jelölt méltán vehetné át, mivel a betegek történeteiben bemutatott helytállás, a hivatástudat és az emberség mindegyikük életében és napi munkájában jelen van.

Ezúton is gratulálunk minden kiváló orvosnak és köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik jelöléssel, szavazással, értékeléssel támogatták a pályázat sikerességét!" - zárta szavait Morva Gábor.

Portálunk többször is beszámolt dr. Németh Zoltán sikeréről: a Bécsben és Győrben egyaránt gyógyító főorvos rengeteg szavazatot kapott "Az év orvosa" pályázaton, s végig a legtöbb voksot szerző doktorok között volt.

Olvasóink írták

 • 4. Motorka007 2012. február 04. 08:13
  „Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovits ra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.Dr.Palkovitsra szavazok.”
 • 3. Gu 2012. február 03. 16:36
  „Kár, hogy patológusra nem lehetett szavazni. Pedig náluk egy panaszos sincs. Sőt, érzéstelenítő nélkül is tudnak operálni!”
 • 2. mekkmester 2012. február 03. 09:10
  „Szanyi doktorra nem lehet szavazni??”
 • 1. CsabaKiraly 2012. február 03. 06:48
  „A Kiscsajra szavazok :))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dalok brácsára és gitárra Győrben - sok-sok fotó

A Kisfaludy Kávéházban 2012. január 25-én /szerda/ 18 órakor Dalok brácsára és gitárra címmel… Tovább olvasom