Kisalföld logö

2018. 08. 14. kedd - Marcell 20°C | 29°C Még több cikk.

Árvízi kárbejelentés szűk határidővel

A természetes személyek lakóingatlanjaiban okozott károkról szóló kárbejelentés végső határidejét 2006. május 17 (szerda) 12 órában szabta meg.

Szerkesztőségünkhöz hétfő délután eljutatott közlemény szerint a győri önkormányzat a természetes személyek lakóingatlanjaiban okozott károkról szóló kárbejelentés végső határidejét 2006. május 17 (szerda) 12 órában szabta meg. Részletek cikkünkben >>

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a május 15-ikén kapott információk alapján felhívással fordul a város lakosságához, hogy a Dunán 2006. március-április hónapban kialakult árhullám okozta károkról bejelentést tehetnek.

A várható kormányzati támogatás, az árhullám, az árvizet kísérő jelenségek (buzgárok, fakadó vizek, vízátfolyások, stb.), valamint a védekezési munkálatok által – kizárólagosan - a természetes személyek lakóingatlanaiban okozott károkra terjedhet ki.

A kárbejelentéssel kapcsolatos részletes hirdetmény megtekinthető a győri Polgármesteri Hivatal Honvéd ligeti és Czuczor G. utcai ügyfélszolgálatainál.

A kárbejelentés végső határideje 2006. május 17-én 12,00 óra. A kárbejelentés végső határidejének elmulasztása jogvesztő jellegű.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyszer volt barokk cirkuszi sátor

Nem új keletű, hogy a két éve a Széchenyi térre települt fesztivál megosztja a győri lakosságot, sokak ellenérzését pedig növelte idén a cirkuszi sátor. A szervezők azonban a nemzetközi elismertségnek örvendő Mediawave ellehetetlenítésének érzik, ha a helyszínnel kapcsolatos bizonytalanság nem szűnik meg. Révi Zsolt főépítész a Kisalföldnek azt mondta: a Széchenyi téren most volt utoljára Mediawave. Tovább olvasom