Kisalföld logö

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 18°C | 30°C Még több cikk.

Akár órás késések is lehetnek a győri vasútvonalon

Műszaki hiba miatt jelentős, akár órás késések is várhatóak a Budapest-Győr vasútvonalon.
13.51 - Műszaki hiba miatt jelentős, akár órás késések is várhatóak a Budapest-Győr  vasútvonalon - közölte a Mávinform csütörtökön délután az MTI-vel.  
   
Közleményük szerint korábban az Ács-Nagyszentjános közötti  felsővezeték hiba miatt késtek a vonatok. A vasúttársaság műszaki  szakemberei megvizsgálták és megjavították a vezetékrendszert. A  korábbi késések viszont a délutáni menetrendre is kihatással vannak.  
   
Később Herceghalom állomáson elromlott a biztosítóberendezés,  emiatt a Budapest-Komárom-Győr vasútvonalon nőttek a késések - írta  a Mávinform. 


11.30 - Olvasói információ alapján megkerestük a MÁV-START Zrt. illetékesét, aki megerősítette: a Budapestről érkező személyvonat áramszedője eltörött a hibás vezeték miatt, ezért áll a szerelvény.

Fotó: M. Máté
Fotó: M. Máté

Az áramszedőt elkötik, újat helyeznek a vonatra. Az utasok átszállhattak egy InterCity járatra. Ugyanakkor a felsővezeték javítása miatt egy vágányra terelik a váltott vasúti forgalmat, emiatt várhatóan kora délutánig 10-15 perces késésekre kell számítani ezen a vonalon – tudtuk meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szombat munkanap! De kedvezményes marad a parkolás Győrben

A felszíni fizetőparkoló helyeken hétköznap csak 8 és 16 óra között kell parkolójegyet váltani. Tovább olvasom