Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 19°C Még több cikk.

A téti óvodában is fűtenek már

Tét - Felháborítónak tartom, hogy a téti óvodában 15 fokban játszanak a gyerekek, nem ilyenen kellene spórolni. SMS-ben írta a Kisalföldnek Anyuka.
A vezető óvónő megkeresésünkre elmondta, hogy a múlt héten még valóban nem volt fűtés, azonban nem hűltek 15 fokosra a csoportszobák. Igazából szerinte a pénteki nap volt az, amikor már hidegebb volt nemcsak kint, a csoportszobákban is, ekkor kérte is a fűtés beindítását a Kisfaludy Károly Általános Művelődési Központ vezetőjétől, amihez az óvoda is tartozik. Azt is elmondta a vezető óvónő, hogy néhány szülő azt jelezte neki: a múlt heti hideg miatt fáztak meg, betegedtek meg gyermekeik az óvodában. Azonban az óvodapedagógus szerint, ha 160 gyermekből 9 hiányzik betegség, meghűlés miatt, az egyáltalán nem jelentős arány ilyen időszakban.

– A múlt héten még nem tartottam indokoltnak a fűtés beindítását, de ezen a héten már igen. Úgy készültünk, hogy minden gyermekintézményünkben hétfő reggel meleg várja a termekben az iskolásokat, az óvodásokat is. Magam ellenőriztem a megfelelő hőmérsékletet és a bölcsődében pluszradiátorokról is gondoskodtunk – mondta el a Kisalföldnek az ÁMK igazgatója, Boros Zoltán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miért jelölték meg az abdai házat?

Abda - Egy rozsdabarna „X"-et és egy nyilat festett a minap az éjjeli órákban valaki egy Árpád… Tovább olvasom