Kisalföld logö

2018. 09. 21. péntek - Máté, Mirella 13°C | 27°C Még több cikk.

A Széchenyi Kártya újabb elismerést kapott

A Magyar Minőség Társaság és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság által életre hívott Magyar Minőség Háza Díj a kiemelkedő minőségű hazai termékek és szolgáltatások népszerűsítését, széles körben történő megismertetését célzó kezdeményezés.
A díjra minden olyan Magyarországon gyártott vagy forgalmazott termék pályázhat, amely egyenletes, kiemelkedő minőségjellemzőkkel bír.

A Magyar Minőség Háza díjra idén 55-en pályáztak és közülük a független szakértői zsűri érdemesnek találta a Széchenyi Kártya konstrukciót a díjra.

Az elismeréseket Wittich Tamás, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság főigazgatója és Pónyai György, a Magyar Minőség Társaság elnöke adta át a cégek képviselőinek.

Krisán László a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a díj komoly elismerés a konstrukcióban együttműködő szervezeteknek – a VOSZ-nak és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának is, akik több mint öt éve folyamatosan dolgoznak azon, hogy a kisvállalkozások könnyebben jussanak hitelhez.

A vezérigazgató szerint a zsűri elsősorban azt értékelte, hogy a kedvezményes hitelkonstrukció mögött standard eljárásrend és egységes, a bankokkal és az Államkincstárral is kapcsolatot tartó informatikai rendszer áll, mely átláthatóan és naprakészen végzi az igénylések nyomon követését, a támogatások nyilvántartását és elszámolását. A konstrukcióban eddig összesen 440 milliárd forint hitelhez jutottak a vállalkozások.

Az elismeréssel a KA-VOSZ újabb lendületet kapott a Széchenyi Kártya versenyképességének fenntartásához, a feltételek a kisvállalkozások mindenkori igényeihez történő igazításához és a Kártya nemzetközi megismertetéséhez és elismertetéséhez.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rástartoltak a szoftverekre

Régió - A vállalkozásban használt programok jogtisztaságának igazolására szólít fel az a levél,… Tovább olvasom