Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

A legjobbak versenyeztek

Húsz versenyző az ország tizenhárom városából érkezett hétfőn Győrbe, hogy bemutassa elméleti és gyakorlati tudását. A produktumot a zsűrin kívül hatvan mester figyelte: vajon milyen az utánpótlás?
A résztvevők modern és klasszikus férfihajvágás terén is megcsillantották tudásukat.
„ A szakma kiváló tanulója" országos fodrászverseny rendezésének jogát idén – az iskola történetében először – a győri Kossuth Lajos Ipari Szakközépiskola kapta, s hogy a ranghoz méltóak legyenek a rendezés körülményei is, a helyszínt saját székházában a megyei kereskedelmi és iparkamara biztosította.
Húsz versenyző jött az ország minden részéből, az elődöntők után a győri iskola két tanulója jutott tovább – tudtuk meg Győrváryné Kárpáti Marianna igazgatóhelyettestől. Nyilván a szakmai képzés elismerése is, hogy itt lehetett a döntő. Ez egyébként próbára tette a fiatalokat, főleg, ha hozzávesszük, hogy munkájukat nem csak a zsűri figyelte. A Kossuth-iskola ugyanis a megyéből meghívta azokat a fodrászmestereket (hatvanat), akiknél a diákok gyakorlati idejüket töltik. A verseny látványos és izgalmas is volt, tapasztalataira még visszatérünk lapunkban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karóval ütötték agyon a hajléktalant

Facsemetét kitámasztó karóval vert agyon szombaton éjszaka Győrben egy hajléktalan férfit az az… Tovább olvasom