Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

A Komáromi Jókai Színház vendégjátéka Győrben

Április 19-én a Komáromi Jókai Színház vendégjátékát, Spiró György: Prah című komédiáját láthatják a Kisfaludy teremben este 19.00 órai kezdettel.

Anger Zsolt rendezésében egy szegény sorsban élő pár történetét ismerhetjük meg, akik váratlanul megütik a lottó főnyereményt.

Végiggondolta már, mi lenne, ha egyszer ötös találata lenne a lottón? El tudja képzelni, mit tenne, ha az ölébe hullana 2 millió euró? Úgy tenne, mintha mi sem történt volna, s szép csöndben újrarendezné az életét, vagy másnap felmondva, hátrahagyva mindent új életet kezdene?

A Prah két szereplőjének, egy vidéki házaspárnak megadatik ez az égi áldás - vagy átok. Hatszázötmillió háromszáznegyven-kétezer forint! Ennyit adnak a szelvényért.

De vajon mit lehet venni ennyi pénzből? Nyaralót? Szigetet Jugóban? Bányatavat? Talán… De az elkallódott boldogságot, a hétköznapok biztonságát aligha.

Spiró György komédiájának két szereplője röpke másfél óra alatt lepörgeti az életét, átrendezi, majd visszarendezi azt. Ez idáig azt hitték boldog életük legnagyobb akadálya a pénztelenség… Pár óra, s rájönnek, a szegénységnél is van rosszabb.

Részletek és szereposztás itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisalföld Volán: közlekedési rend március 15-én és Húsvét környékén

Az országos és regionális (távolsági és helyközi) autóbuszjáratok menetrendje változik az ünnepek… Tovább olvasom