Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

A Jobbik előadást tart a korkedvezményes nyugdíjról Győrben

Az előadás április 22-én kedden, 18 órakor kezdődik a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom népszerű, négy kérdésben kezdeményezett aláírásgyűjtési akciójának keretében Vágó Sebestyén, a párt országgyűlési képviselője és a Népjóléti Bizottság alelnöke Győrben tart előadást április 22-én kedden, 18.00 órakor a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban.

Az előadás keretében a férfiak 40 év munkaviszony után járó korkedvezményes nyugdíjának kérdéskörét járja körbe a képviselő úr, és várja az érdeklődők kérdéseit is.

Az elmúlt hetek standolási tapasztalatai alapján az állampolgárokat kortól és nemtől függetlenül kiemelten foglalkoztatja ez a kérdés, hiszen ők is nagyon jól látják, hogy többek között komoly problémát jelent 55-60 éves kor felett új munkát találnia annak, aki elveszíti az állását. Többnyire egyet értenek azzal az állítással is, hogy a korkedvezménnyel nyugdíjba vonulók álláshelyeit a piac betöltené fiatalabb munkavállalókkal, ami a fiatalok munkanélküliségének, az elhelyezkedni nem tudó idősebb korosztály és az őket érintő állami szociális kiadások, valamint a kivándorlási szándék csökkenésével járna.

De mindenekelőtt a legfontosabb érv az, hogy aki tisztességesen ledolgozott egy életet, megérdemli a szép idős kort.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamis rendszámmal autózott Győrben

Az 59 éves ikrényi lakos ellen eljárás indult. Tovább olvasom