Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 9°C Még több cikk.

A hétvégi Adrenalin SzFeszt buli hangulatáról számos ismert fellépő gondoskodik

A koncerteken sokan megmozdulnak majd a nézők soraiban. De hogy a DJ Dominique által jegyzett Fergeteg Partyn mindenki táncra perdül majd, arra komoly tétekben lehetne fogadni.
lVárkonyi Attila, vagyis DJ Dominique gyakran jár Győrben. Szereti a várost, az itt élő embereket. Idén nyáron azonban London is különösen fontos lesz számára. „Tavaly én tartottam a fesztiválidény nyitóját Győrben, idén a zárót celebrálom majd.

Nagyon jó buli volt és remélem, lesz is. Közte pedig a szentiváni fesztivál, ahova már szinte hazajövök. Számomra minden a zenéről és a sportról szól. Ezért is örültem a lehetőségnek, hogy Londonban én is vihetem egy szakaszon az olimpiai lángot."

DJ Dominique tehát Szentivánon kezd, majd irány London, de egy újabb nagy partira visszatér a Győri Nyár záróbuliján. A londoni szerepléshez a Samsung nagy szavazásán jutott hozzá. Ezernyi szavazó választotta ki őt is erre a világcég által felajánlott posztra. „Ahol tudom, támogatom, segítem a sportot. Talán ezért is vehettem át a közelmúltban a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play-díját. Kamuthy Jenő adta át, ami külön megtiszteltetés volt számomra. Hagyománytisztelő ember vagyok. Nekem megdobban a szívem, ha egy sportlegendával találkozhatok. Azt gondolom, tiszteltünk kell az elődök munkáját, meg kell becsülni, amit ők letettek az asztalra. Mint az MLSZ–UEFA Graasroots Fogyatékosok Labdarúgása, illetve a Tegyünk Együtt a Gyermekekért program nagykövete, nemrégiben Buzánszki Jenővel lehettem együtt egy 1700 gyereket megmozgató tornán. Felemelő érzés volt. De bennem van a legendás győri labdarúgók iránti tisztelet is. Ma is tudom a csatársort és a középpályásokat kívülről: Szabó, Szentes, Hajszán, Hanck, Póczik, Burcsa."A Magyarországon és külföldön is ismert és keresett DJ saját szakmájában is fontosnak gondolja az elődök munkáját. „Tisztelem Arató Andrást, B. Tóth Lászlót és Dévényi Tibi bácsit is. Ők voltak, akik a mi szakmánk első kapavágásait csinálták Magyarországon. Érdekes, a sport és a szórakozás az életem két fő eleme.

Talán azért is, mert mindkét esetben átjárhatja az embereket az adrenalin, a közösségi élmény és mindkét esetben nagyon fontos a jó ritmus."Ezt a jó ritmust kapják majd meg az SzFeszt látogatói, akik Kisalföld-hűségkártyával 2500 forintért már belépőt válthatnak a háromnapos fesztiválra!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utazott és táskát lopott a Győrből induló vonaton - fotó

Az enyhén kopaszodó férfi a Győr-Budapest Déli pályaudvar között közlekedő személyvonaton lopta el az egyik utas ülés alá helyezett, bordó színű bőröndjét. Tovább olvasom