Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

A Győr-Szol a Győri Vásáron

Idén először a GYŐRSZOL Zrt. is saját standdal jelentkezik a Győri Általános Vásáron.

A látogatókat hagyományos és elektronikus játékokkal, a szolgáltató járműveinek bemutatójával, ajándéktárgyakkal várják, valamint egy igazi újdonsággal: a stand vendégei elsőként próbálhatják ki a Szelektálj okosan! nevű mobiltelefonos alkalmazást, amely mindenkinek megkönnyíti a szelektív hulladékgyűjtési rendszer használatát.

Az alkalmazás kipróbálói között egy zalakarosi welnesshétvégét sorsol ki a szolgáltató. Ezen kívül több más, a GYŐRSZOL tevékenységéhez kötődő, telefonra letölthető játék is elérhető lesz a vásár megnyitásának időpontjától, amelyek szintén kipróbálhatóak a GYŐRSZOL kiállítóterületén.

A legügyesebb játékosok ajándékot kapnak! A stand programját a Mobilis interaktív látogatóközpont látványos kísérleti bemutatója színesíti június 9-én szombaton délután fél háromkor. Mindenkit szeretettel vár a GYŐRSZOL!

Olvasóink írták

 • 3. ahaha 2012. június 08. 10:48
  „Dolgom volt tegnap is az ETO park felé, igy a vásáron is kényszerültem átgyalogolni a nap folyamán többször is... Ma is megjöttem már! Nincs érdeklődő, nézelődő sem, csak üresen kongó,vásárt, és vergődő árusokat láttam, sajnos...
  Ja és tegnap is, és ma is 33 fokra hívják fel a figyelmet, a 8-as erősségű extra UV sugárzásra az orvosok is felhívják a figyelmet, hisz 20 percig történő napon tartozkodás is káros! Aki teheti, 11-3 között NE MENJEN napra! miközben az örző-védő , biztonsági dolgozók a vásár területén kint a szabad területen, tűző napon kénysterülnek állni, munkájukat végezvén, vörös fejjel, sapka, védőernyő nélkül! Ha lett volna, megkapták volna, biztos feltették volna a fejükre!
  Egy egészségre, emberségre odafigyelő segítő!”
 • 2. anuvuk 2012. június 07. 21:16
  „Inkább a korszerű, " medve barát " szemét,szelektív gyűjtés legyen megoldva!
  A közeli szemetes, nem ösztönöz a SZELEKTÁLÁSRA , Így a csippel ellátott kukák, nem érnek semmit!!!”
 • 1. urbaniastapista 2012. június 06. 18:48
  „Inkább a sarcaikat csökkentsék, mint ilyenekre költsenek ki tudja mennyit.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt nap táncfesztivál nyolcadszor Győrben

Már kaphatóak a jegyek a 19-én kezdődő Magyar Táncfesztiválra, mely ismét parádés seregszemléje lesz profiknak és amatőröknek. Tovább olvasom