Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

A félig győri Rosewood még ott lehet az X-Faktor élő showjában!

Négy versenyző közül a nézők dönthetik el, hogy ki lesz a 13. döntős az X-Faktorban. A szerelmespár is esélyes.

Megvan az X-Faktor TOP12-es névsora, azonban még egy hely kiadó. A mentorok által kategóriánként kiválasztott egy-egy tiszta lapos versenyzőből a nézők dönthetik el szavazataikkal, ki állhat szombaton tizenharmadikként az RTL Klub stúdiójának színpadára.


A győri Tóth Kamilla és jegyespárja, a miskolci Fügeczki Roland - azaz a Rosewood Fotók: RTL Klub


Itt olvashatja korábbi cikkeinket a Rosewood szerepléséről.
Vasárnap Tóth Gabi a csapatok közül a Pálinka Republiknak, a Spoonnak és a Tha Shudrasnak szavazott bizalmat, tiszta laposként pedig a Rosewood zenekarnak (tagjai a győri Tóth Kamilla és a miskolci Fügeczki Roland) adott még egy esélyt, döntését Czutor Zoltán segítette meghozni. Alföldi Róbert Stohl András véleményét hallgatta meg versenyzőiről, a fiúk közül Borbély Richárd, Nagy Ricsi és Szabó Richárd mutathatja meg magát szombaton, a tiszta lap pedig Benjié.


A szombati adásban Little G Weevil és Szikora Róbert választotta ki, kikkel szeretne együtt dolgozni a következő két hónapban. Little G mentorsegéde Geszti Péter, Szikoráé Puskás Peti volt. A blueszenész Andelic Jonathant, Horányi Julit és Kállai-Kiss Zsófit választotta a 25 év felettiek kategóriában, a tiszta lapot pedig Horváth Krisztiánnak adta. Szikora Róbert a lányok közül Ilyés Jenifert, Jakab-Péter Izabellát és Tóth Andit viszi magával az élő showba, tiszta lapos versenyzője Krizsma Gwendolin lett.

Az X-Faktor 2014-es szériájának első élő showját október 18-án 20 óra 25 perckor láthatják az RTL Klub képernyőjén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Készenléti rendőrök fogták el a fiatalokat

Győrben két fiatalembert és egy nőt állítottak elő drog miatt. Tovább olvasom