Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

A 72 óra... folytatódik Győrben

Vállalkozó szellemű fiatalok segítenek a város és a megye intézményeiben három napon keresztül.

Az öt esztendővel ezelőtt, első alkalommal megrendezett szociális-karitatív programsorozat folytatása, hogy idén tavasszal újra vállalkozó szellemű fiatalok segítenek a város és a megye intézményeiben három napon keresztül.

A "72 óra kompromisszumok nélkül" rendezvény keretein belül - eredeti célkitűzését szem előtt tartva -, középiskolás-korú fiatalok és még sokan mások ragadnak ecsetet, ásót, illetve adnak kulturális műsort a megyeszékhely több helyszínén, 2011. április 15-17 között. Ezzel is kifejezésre szeretnék juttatni, hogy a "mai fiatalok" is képesek odafigyelni a környezetükben élő, törődést, odafigyelést igénylő emberekre, illetve az őket közvetlenül ebben segítő intézményekre.

A sok támogató, vállalkozó mellett, Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala állt e kezdeményezés mellé, ezzel is kifejezve, hogy összefogásra van szükség az élet minden területén. A fiatalokkal közösen kell megvalósítani olyan dolgokat, melyek példával szolgálnak az egész társadalom számára.

E három nap ünnepélyes megnyitójára a Petz Aladár Megyei Oktatókórház nagy előadójában kerül sor 2011. április 15-én, 8.00. órai kezdettel. Erre az eseményre is, ahogyan a három nap bármelyikére, tisztelettel hívjuk és várjuk a sajtó képviselőit is.

A megnyitót követően, minden jelenlévő, együttes erővel igyekszik "megbirkózni" az intézmény Vasvári Pál utcai kerítésének festési feladatával. A nap folyamán ellátogatnak a fiatalok a Mónus Illés utcai óvodába is, ahol az előzőekhez hasonló feladatok mellett virágültetés és homokozó-ásás is vár még rájuk.

A további napok programjairól információ található a www.72h.hu honlapon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízmilliókat költenek fejlesztésre Bakonyszentlászlón

Pályázati sikereknek köszönhetően több tízmillió forintot költ beruházásokra a bakonyszentlászlói… Tovább olvasom