Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Van-e kiút kkv-k nélkül?

Hogyan ítélik meg maguk a KKV-k - zömmel ezek tulajdonosai és/vagy ügyvezetői - saját tudásvagyonukat, illetve a tudás fejlesztésének lehetőségeit?

Melyek a legfontosabb, kiemelhető jellemzői a KKV szektorban az emberi erőforrás menedzsmentnek? Melyek lehetnek a kitörési pontok?

Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a Budapesti Munkaerőpiaci Intervenciós Központ (BMIK) mikro és kisvállalkozások kutatásán alapuló hagyományos és e-learning formában megvalósuló kkv vezetőknek szóló képzési projektje.

A térítésmentes program célja az volt, hogy növelje a cégek
versenyképességét és munkahelymegtartó erejét.

A program lezárásaként egy konferenciát szervezünk. Felkért előadóink, a téma szakértői összefoglalják a projekt eredményeit és tanulságait, illetve tájékoztatnak a rugalmas foglalkoztatás lehetőségeiről, az e-learning használatának előnyeiről és olyan különböző térítésmentes szolgáltatási csomagokról, amelyek a kkv-k versenyképességét növelhetik.

Rámutatnak a kitörési pontokra és arra, hogy megfelelő eszközök használata mellett a válság nem gátolja azt, hogy egy kisvállalkozás is nagyobb piaci szerepre és minőségi munkaerőre tegyen szert.

A konferencia 2009. november 27-én, pénteken kerül megrendezésre a budapesti Prémium Apartmanházban (1139 Budapest, Országbíró u. 44-46.), amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A konferencián való részvétel ingyenes!


Amennyiben további információra lenne szüksége vagy szeretne jelentkezni a konferenciára, a kkvkepzes@t-online.hu e-mail címre küldjék jelentkezésüket, kérdéseiket.

Bővebb információk itt!


Olvasóink írták

  • 1. elemér 2009. november 29. 18:07
    „Online konferencia a legegyszerüb megoldás.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adómegtakarítási lehetőségek béren kívüli juttatásokkal 2010-ben

A 2010-ben életbe lépő új adóterhek a béren kívüli juttatások rendszerének jelentős részét érintik… Tovább olvasom