Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Új elnökök a Regionális Fejlesztési Tanácsok élén

Mind a hét régióban megtartotta első ülését és új elnököt választott a Regionális Fejlesztési Tanács. A Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács élére Manninger Jenő került.

Munkájuk célja, hogy "segítsék a nemzeti kormány egységes fejlesztéspolitikai céljainak megvalósítását" - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

A közlemény szerint a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke Manninger Jenő, a Közép-Dunántúlié Cser-Palkovics András, a Dél-Dunántúlié Szekó József, a Közép-Magyarországié Szűcs Lajos, az Észak-Alföldié pedig Pajna Zoltán lett.

A Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanácsot Font Sándor vezeti, az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács élére pedig Becsó Zsolt került - olvasható a tárca közleményében.

Olvasóink írták

 • 3. sutyi100 2010. augusztus 29. 17:20
  „Magyarul,az új kinevezettek feladata a nemzeti kormányhoz hű vállalkozások "fejlesztése"a régióikban, igy biztosítani a megfelelő támogatottságot erkölcsileg de legfőképp anyagilag.”
 • 2. greenie 2010. augusztus 28. 08:00
  „A listát elnézve a Nyugat-dunántúl még jól járt, a Manninger legalább ért hozzá. Számomra az a leg elszomorítóbb a dologban, amivel kezdi a közleményt a minisztérium. Ugyanis szerintem nem a kormány fejlesztéspolitikájánk a segítése a feladata a Tanácsnak, hanem a régió fejlesztésének összehangolása, elősegítése, és az itteni célok képviselete, érvényesítése a kormányzat felé. Dehát mostantól minden fordítva van.
  Ja, és jut eszembe, hogy a Cser-Palkovics remélem leveti az előző időszak "öltönyeit", mert elég nagy teher lehetett rá, hogy az előző önkormányzati választásokon FIDESZ-Jobbik közös jelőltként jutott be az önkormányzatba. A többieket sem ártana megnéni. Vagy már nem trendi a Jobbikot felvállalni nyíltan?”
 • 1. kisem 2010. augusztus 27. 22:34
  „Helyettes szóvivőből tanácsvezető. Nem semmi.
  Hány USB-csatlakozó van egy-egy politikuson, amelyeken keresztül csak úgy zúdul be az aktuális feladathoz szükséges tudás, tapasztalat, hogy akár azonnal is mindenhez értenek?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aktuális állásajánlatok Győrben

A munkaügyi központ győri kirendeltsége a következő munkaköröket ajánlja: Tovább olvasom