Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 22°C Még több cikk.

Superbrands díjat kapott a Leier

Idén nyolcadik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands és Business Superbrands díjakat.
A Leier is a díjazattok között volt – a neves építőipari cég két elismerést is átvehetett idén.

Idén nyolcadik alkalommal ült össze a 18 tagú, független szakemberekből álló bizottság, akik a Leiert is érdemesnek találták arra, hogy viselhesse a Superbrands 2012 védjegyet – idén első alkalommal kapta meg az elismerést az osztrák illetőségű építőipari cég. Ezen kívül egy másik díjat is átvehetett: immár ötödik alkalommal ült össze a 14 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Dun&Bradstreet adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely márkák viselhetik az üzleti márkáknak ítélt Business Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján a Leier második alkalommal kapta meg a Business Superbrands elismerést is.

„Örülünk, hogy egy újabb rangos elismeréssel gazdagodott a Leier cégcsoport. Ezek a díjak is bizonyítják, hogy az a folyamatos innováció, amelyet a Leier már évek óta folytat, és a kimagasló szakértelem még a nehéz piaci helyzetben is megtérül" – mondta el a véleményét a díjakkal kapcsolatban Komlós Andor a Leier Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.
Az elismerés megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként azon hazai piaci szereplők számára, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének a jövőben a márkaépítés tekintetében. A minősítés, amelyet a márka elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt a vásárlóknak, partnereknek mindennapi választásukhoz. A díj minden esetben egy olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márka eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.

Olvasóink írták

  • 1. ISU 2012. augusztus 02. 12:30
    „Gratulálok a Leier cégcsoport vezetésének, kollektívájának a megérdemelt kitüntetéshez.
    Munkájukhoz sok sikert és további kiváló eredményeket kívánok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NAV-tájékoztató a szeptember 30-ig igényelhető illetékvisszatérítésről

A beépítetlen telket, illetve ingatlant továbbértékesítési céllal vásárlók – a törvényi… Tovább olvasom