Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Perelnek a letiltott online szerencsecégek

Emiatt megtört a blokkolási hullám, például az elsők között letiltott két honlap újra elérhető lett.
A nyár közepe óta már 23 engedély nélküli szerencsejáték-szervezéssel foglalkozó honlap ideiglenes blokkolásáról döntött a NAV, de összesen már 50 online fogadóiroda hozzáférhetetlenné tételét rendelték el - írta keddi számában a Világgazdaság.

A lap szerint eddig akadálytalanul haladt a blokkolási hullám, de a külföldi engedéllyel rendelkező online szerencsecégek pert indítottak Magyarország ellen. Emiatt pedig például az elsők között letiltott két honlap újra elérhető lett.

Azt írták: a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság hatáskörébe tartozó perek miatt az online fogadási oldalak megadóztatása garantáltan késik.

A lap összeállításában arról is ír, hogy a Szerencsejáték Zrt. úgy látja, hogy az online fogadóirodák ellentmondásos működése továbbra is az európai szerencsejáték piac egyik legnagyobb problémája. Éves jelentésükben úgy fogalmaznak: "mivel az online póker nemzetközi szinten veszített a népszerűségéből, a fókuszba a sportfogadási piac újraosztása került. Az online fogadások kockázatát a fogadási csalásokkal kapcsolatos botrányok jelentik, amelyeknek alapja a szerencsejáték piac globalizációja".

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A paksi bővítés projektje átkerül a Miniszterelnökséghez

A paksi bővítéshez kapcsolódó hatáskörök átrendezésével az Magyar Villamos Művek Zrt. újabb… Tovább olvasom