Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Ingyenes képzések kereskedőknek, alkalmazottaiknak

A Kisosz megyénkben olyan OKJ-s képzéseket szervez, amelyek élelmiszer- és vegyiáru eladó, ruházati eladó, kereskedő boltvezető végzettséget adnak.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedők Érdekképviseleti Egyesülete, a Kisosz tagegyesülete sajtótájékoztatót tartott kedden hamarosan induló ingyenes képzéseiről, amikkel a mikro- és kisvállalkozások versenyképességének növelését segíti.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedők Érdekképviseleti Egyesülete (Kisosz) vállalkozásoknak, vállalkozások alkalmazottainak és a szervezet tagsági körének ingyenes OKJ-s (Országos Képzési Jegyzék)tanfolyamokat és vállalkozói tréningeket szervez. Ezt a lehetőséget az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségein belül "Kisosz Ernyő" a mikro- és kisvállalkozások humán erőforrás fejlesztéséért - TÁMOP-2.1.4-09/1-2010-0003 megnevezésű pályázatból nyerte el. Réti Károly, az egyesület elnöke elmondta, hogy a képzések révén nemcsak a vállakozások versenyképessége növelhető, hanem az alkalmazottak munkaerő-piaci értéke is. Szervezetük felmérése szerint a foglalkoztatók és a munkavállalók körében is nagy az igény a tudás folyamatos fejlesztésére, a családi, a mikro- és a kisvállalkozásoknál is.

A Kisosz megyénkben olyan OKJ-s képzéseket szervez, amelyek élelmiszer- és vegyiáru eladó, ruházati eladó, kereskedő boltvezető végzettséget adnak. Szakmai tanúsítványt adó képzéseik aktualizált vállalkozói, élelmiszerbiztonsági, higiéniai, minőségügyi ismereteket nyújtanak az uniós irányelvek alapján. Továbbá jelentkezni lehet vezetői, HR-es, munkajogi és marketing ismereteket adó tanfolyamokra.

Érdeklődni lehet a 96/550-444-es telefonszámon vagy személyesen yőrben a Teleki utca 53. szám alatt.

E-mail cím:
postmaster@kisoszgyor.axelero.net

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drasztikusan nőhet a devizahitelesek törlesztőrészlete

Jelentősen emelkedhet a devizában, különösen a svájci frankban eladósodott hitelfelvevők augusztusi… Tovább olvasom