Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Tolvajokat csíptek nyakon Győrben és Sopronban - rendőrségi beszámolónk következik

Egy 28 éves nő és egy 27 éves férfi is a rendőrségen éjszakázott, mert lopés miatt keresték őket a rendőrök.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Határrendészeti Osztályának beosztottjai január 28-án 11 óra 50 perckor Hegyeshalom belterületén ellenőriztek egy pacsai lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 38 éves férfi ellen a Zalaegerszegi Törvényszék ittas vezetés vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították - tájékoztatta portálunkat a rendőrség.
-------

A soproni járőrök január 28-án 16 óra 30 perckor Sopron, Teleki Pál utcában fogtak el egy 46 éves helyi férfit, aki ellen a Soproni Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt rendelt el körözést.
-------

A Készenléti Rendőrség beosztottjai január 28-án 21 órakor egy Hegyeshalom irányából Győrbe közlekedő nemzetközi gyorsvonaton igazoltattak egy tatabányai lakost. Az egyenruhások megállapították, hogy a 28 éves nő ellen a Tatabányai Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a nőt megbilincselték, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították.
--------

Szintén a győri vasútállomáson fogtak el a helyi járőrök azt a pápateszéri férfit, akit január 28-án 23 óra 10 perckor igazoltattak a pályaudvar váróteremben. A 27 éves fiatalember ellen a Győri Törvényszék lopás bűntett elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minőségi díj - Megyei éttermek a legjobbak között

Öt megyénkbeli étterem is kiérdemelte a Magyar Turizmus Minőségi Díját. Ők a legjobbak. Tovább olvasom