Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Dunántúl > Tizenkét embert állítottak elő a hétvégi balatoni razzián

Tizenkét embert állítottak elő a hétvégi balatoni razzián

Tizenkét embert állítottak elő a rendőrök a hétvégi balatoni razzián - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

mti - 2012.07.09. 21:49
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Kómár Viktória utalt arra: a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (BKKB) pénteken és szombaton fokozott ellenőrzést tartott a jogsértések és a balesetek megelőzésére a nagyobb idegenforgalmú városok szórakozóhelyein és azok környékén.

Balatonalmádi, Balatonfüred és Tapolca környékén tizenkét emberrel szemben kellett személyes szabadságot korlátozó rendőri intézkedést alkalmazni (személyazonosság megállapítása, alkoholos állapotban való közlekedés vagy más szabálysértés, bűncselekmény gyanúja miatt), elfogtak egy körözött embert, egy másik ellen pedig lopás gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Az akcióban nemcsak a rendőrség, hanem a társhatóságok - a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a megyei kormányhivatal fogyasztóvédelmi felügyelősége, népegészségügyi szakigazgatási szerve, élelmiszerlánc-biztonsági és állat-egészségügyi igazgatósága, munkavédelmi és munkaügyi szakigazgatási szerve, továbbá a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal - is jelentős létszámmal vettek részt. Veszprém megyében a 64 fős rendőri csapathoz 26-an csatlakoztak a fenti szervek képviseletében, emellett a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetségének munkatársa is tagja volt az egységnek.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...