Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Szíj Melinda 20 év után búcsúzik a nagyigmándi gyártól

Úgy tudjuk, Melinda sajnos azok közé tartozik, akik a leépítés áldozatai.

A Bors elérte Szíj Melinda zenekarának vezetőjét, aki a lapnak elmondta, Melinda sajnos azok közé tartozik, akik a leépítés áldozatai. De természetesen az élettársa és mi, a zenekar is mellette állunk, ugyanakkor már most vannak ajánlatai, így biztosan nem marad munka nélkül – magyarázta a Country Arrabona zenekar vezetője, Kosztya László.

A Bors szerette volna megkérdezni Melinda egykori munkáltatóját is a távozásának okairól, de a sors furcsa játékaként az IKR Zrt. helyett már az IKR Agrár Kft.-nél lyukadtak ki. A cég ügyvezetője tudott az elbocsátásról, sőt lehetőségeiről is.

– Melindát januártól várjuk a cégünkhöz. Már előkészítés alatt van a felvétele. Kiváló munkaerő, alázattal is végzi a munkáját, így mindenképpen szükségünk van rá. Várjuk a hívását – mondta Nagy Lajos, a cég ügyvezetője.

Korábban - "Ma utószor gördül be kicsi kocsim a nagyigmándi műszaki központ parkolójába. 20 esztendő után fájó szívvel búcsúzom második otthonomtól, szeretett munkahelyemtől, munkatársaimtól. A feledhetetlenül sok szépet és jót, amit itt kaptam, a következő dallal szeretném megköszönni, kívánva szerencsés életutat minden IKR-es kollégának. Tisztelettel" - írta Szíj Meilnda kedden hivatalos Facebook oldalán.

Szíj Melinda 3 évvel ezelőtt járt a kisalfold.hu szerkesztőségében és válaszolt olvasóink kérdéseire >>

Akkor azt mondta az énekes: "Mindennek pontosan úgy kellett történnie, ahogy a sors előírta, az én küldetésem eddig szólt, de ez tökéletesen megfelel számomra!"

Ezzel a dallal búcsúzott Szíj Melinda munkatársaitól

Szintén a Facebook-ra posztolta Szíj Melinda még december 12-én, hogy nem sikerült bekerülnie A Dal legjobb 30 dala közé, de "gratulálunk az Eurovíziós Dalfesztivál hazai televíziós döntőibe bekerült versenytársainknak" - írta.

"Bár nekünk most nem sikerült, ám e helyütt is hálás köszönetemet fejezem ki a Country Arrabona együttes tagjainak, menedzserének, s a Végtelen dal című pályamű alkotóinak, Buda László zeneszerzőnek és Kondor Ákos szövegírónak a közös cél érdekében végzett áldozatos és fáradságos munkáját. A dalt eljövendő koncertjeinken hallhatják" - tette hozzá.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Távozott a büki Purina vezére

Hat év után távozott posztjáról Andrew Ethell a büki Nestlé Purina állateledelgyár vezérigazgatója. Tovább olvasom