Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 14°C Még több cikk.

Közgyűlés Szombathelyen: Az AGORA átalakítása is napirenden

Szombathely közgyűlése csütörtökön tartja soron következő ülését. A ˝Szombathely a XXI. század második évtizedében˝ című programtervezet, és az AGORA is napirenden szerepel.

A képviselő-testület számos, kizárólagos önkormányzati tulajdonú kft., zrt. mérlegbeszámolóját hallhatja a 2010-es évről. Így például a Regionális Szociális Forrásközpont Nonprofit Kft.,a Szombathelyi Televízió és Rádió Nonprofit Kft., Weöres Sándor Színház Nonprofit Kft. Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási Zrt. beszámolóját is.

A ˝Szombathely a XXI. század második évtizedében˝ című társadalmi - gazdasági programtervezet is szerepel az előterjesztések sorában. Ebben felvázolták egy, a gazdaságilag fejlődő, közszolgáltatásaiban megújuló, modern infrastruktúrával rendelkező város képét. Részletek itt >>

A Savaria Turizmus Kft. létrejöttével szervezeti átalakítás szükséges az AGORA Szombathelyi Kulturális és Turisztikai Központnál. A Tourinform Iroda működtetését eddig az AGORA végezte. A jövőben a Tourinform Iroda feladatait a Savaria Turizmus Nonprofit Kft. látja el.

A fentiek miatt az AGORA létszám-előirányzata 2011. május 31-i hatállyal 2,5 fővel, 2011. évi önkormányzati támogatása 10.000.000 forinttal csökken. A turisztikai feladatok átadása magával vonja az intézmény elnevezésének módosítását is. Részletek >>

A képviselő-testület előtt javaslatként szerepel a VASIVÍZ Zrt. igazgatósági és felügyelő bizottsági tagjainak megválasztása, a az egészségügy, oktatás területén dolgozók önkormányzati kitüntetése is.

A közgyűlés csütörtökön 9 órakor kezdődik, nyilvános, így bárki megtekintheti azt a városháza I. emeleti nagytermében.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újdonságokkal indul húsvétkor a 165. balatoni hajózási szezon

Idén egyebek közt karaoke-, salsa- és kalóz hajójáratokkal, új balatonfüredi programkínálattal és… Tovább olvasom