Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Feltört autók, ellopott tűzifa, hamis iratok

Vasváron és Szombathelyen autót törtek fel, Vassurányból tűzifát loptak, Magyarszecsődön pegig hamis adatokat adott meg a rendőröknek egy férfi.
Szerda reggel egy vassurányi nő telefonon jelezte, hogy lakóháza udvaráról tűzifát tulajdonítottak el. A helyszíni szemle megállapította, hogy ismeretlen elkövető a kerítésen átmászva jutott be az udvarra, ahonnan kb. 25.000,- Ft értékben tűzifát lopott el.

A szerda reggeli órákban egy szombathelyi férfi jelezte, hogy a Pázmány Péter körúton parkoló személygépkocsiját feltörték. A rendőri intézkedés megállapította, hogy az elkövető zártörés módszerével hatolt be a gépkocsiba és onnan CD lejátszót tulajdonított el. Az anyagi kár kb. 35.000,- Ft.

Szerda délután Magyarszecsőd térségében rendőrök igazoltatás alá vontak egy személygépkocsi vezetőt, aki a szabályszerű rendőri intézkedésnek nem tett eleget és a rendőrök kérdéseire egy mezőtúri férfi adatait adta meg. Intézkedő rendőrök megállapították, hogy a férfi által megadott adatokhoz tartozó fénykép nem azonos az igazoltatás alá vont személlyel.
A férfit a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították, ahol megállapították, hogy szentgotthárdi lakos és vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Ellene hatóság félrevezetése miatt büntető, míg engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult.

Késő délután érkezett a bejelentés, hogy Vasváron az egyik parkolóban elhelyezett gépkocsit ismeretlen tettesek feltörték. A helyszíni szemle megállapította, hogy az elkövető a személygépkocsi bal oldali ajtaját kifeszítette és a kesztyűtartóban lévő pénztárcából eltulajdonított egy bankkártyát, amivel a közeli automatából 3 alkalommal kísérelt meg pénzt felvenni, de sikertelenül. Az anyagi kár
kb. 25.000,- Ft.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevés a napi három vonatpár Pápa és Csorna között? Íme, a szárnyvonalak menetrendje

"Elsőre blikkre mindenesetre kissé csalódott vagyok, mivel a napi három vonatpárt kevésnek tartom" -… Tovább olvasom