Kisalföld logö

2018. 11. 12. hétfő - Jónás, Renátó 7°C | 18°C Még több cikk.

Esküvői kiállítás és show Sárváron

A tavalyi nagy siker után ismét esküvő kiállításnak ad otthont Sárvár, melyre csaknem 30 kiállító jelentkezett.

A rendezvény célja, hogy a helyiek és a város környékén élők átfogó képet kapjanak a nagy nappal kapcsolatos teendőkről és a környék esküvői szolgáltatásairól, így a hosszas utánjárások helyett szinte a teljes esküvő leszervezhető ezen a napon - írja a vaskarika.hu.

A II. Sárvári Esküvő Kiállítás és Show remek alkalom a próbákra, a szolgáltatások lefoglalására, vásárlásra, sőt a legtöbb kiállító akciókkal várja a látogatókat. Az ifjú pár számos ötletet kaphat a nagy napra, és akár kedvezményes áron lefoglalhatja ruháját, összeállíthatja a menüt, és hasznos esküvői tanácsokban részesül. Ara, örömanya, de bármelyik látogató kérhet smink-és stílustanácsot, a jósnőtől pedig a jövő után érdeklődhet. Megismerhetik az érintettek az idei virág-és ékszertrendeket, ezenkívül több kiállító kóstolóval is készül. A kíváncsiskodók elsajátíthatják a lakodalomban is népszerű játékokat, majd Tóth Tamás vőfély segítségével gyakorolhatják is azokat.

Fotó: vaskarika.hu
Fotó: vaskarika.hu

A kiállítók stílusát tekintve elmondható, hogy a modern és a hagyományos esküvőre készülők is megtalálják majd számításaikat a sárvári rendezvényen.

Különlegességnek ígérkezik a próbaesküvő, amelyen bárki következmények nélkül mondhat igent választottjának. Erre már most is jelentkezhetnek a nagy napra készülődők az eskuvo@vaskarika.hu vagy amaino@amaino.hu e-mail címen, ugyanis a vállalkozó kedvűek ajándékot kapnak. Az eseményre ellátogat a tavalyi Anna-bál Szépe, a szépséges Kocsis Korinna, és a tombolasorsoláson segédkezik.

Remek alkalom ez a szórakozásra is, ezért azoknak is érdemes ellátogatni a rendezvényre, akik nem most akarják kimondani az IGEN-t, hiszen látványos programok szórakoztatják a résztvevőket, akik gyönyörködhetnek a Mira Orient hastánccsoport produkciójában és a ruhaszalonok divatbemutatóiban.

A vendégeket a Nádasdy Ferenc Bandérium délceg tagjai kísérik, akik többször is szerepet kapnak a programban.

A részletes programot ide kattintva tekinthetik meg >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borral várja a turistákat a sárvári fürdő

Új kampányt indít el a sárvári fürdő ˝Magyar bort minden fürdővárosba!˝ címmel. Tovább olvasom