Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

11. Szentgotthárdi Csata emlékfutás - júl. 27.

A nagyszabású eseményen évente 300-350 futó áll rajthoz.

Tavaly ünnepelte tízéves jubileumát a Szentgotthárdi Csata Emlékfutás, amely a Szentgotthárdi Történelmi Napok egyik legnagyobb rendezvénye. A nagyszabású eseményen évente 300-350 futó állt rajthoz a különböző korosztályokban, akik Magyarország minden tájáról, illetve további kilenc országból érkezetek. A futókat családtagok, barátok biztatták remek hangulatot teremtve.

A futóverseny idei megrendezése kérdéses volt, hiszen az esemény megálmodója és korábbi főszervezője, Woki Zoltán visszavonult a szervezéstől. Azonban lelkes szülők, tenni akaró segítők úgy gondolták, hogy nem szabad ezt a nagyszerű hagyományt megszakítani, hiszen Szentgotthárdnak, a futóknak és minden sportot szerető embernek szüksége van erre az eseményre.

A Szentgotthárdi Sportbarátok Egyesülete vállalkozott arra feladatra, hogy megszervezi a rendezvényt, de munkájukat természetesen sokan, így a Vossen- Szentgotthárd Futószakosztály is segíti. A hagyományok megtartása mellett új elemekkel is találkozhatnak majd a részvevők. A szervezők reményei szerint sikerül támogatókat találni az elképzelésekhez, és minél többen fognak ellátogatni az eseményre 2013. július 27-én, szombaton.


Előnevezés: www.csatafutas.net
Információ: Szentgotthárdi Sportbarátok Egyesülete, telefon: +36/30 57 78 144 - Kozma Gábor

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felmentették a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatóját

Felmentéssel megszüntette a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójának kormányzati szolgálati… Tovább olvasom