Kisalföld logö

2018. 10. 15. hétfő - Teréz 11°C | 21°C Még több cikk.

10 szerencsés Olvasónk új kerékpáros lámpákkal tekerhet - mutatjuk a nyerteseket

10 szerencsés Olvasónk új kerékpáros lámpákkal tekerhet - mutatjuk a nyerteseketNyitóképünk illusztráció. Fotó: Kisalföld-archívum
A Somogyi.hu és kisalfold.hu közös közlekedésbiztonsági játékán 10 bringás ajándékcsomagot sorsoltunk ki.
Nov. 14. - Irány a Kisalföld pavilon a sétálóutcán

Olvasóink a nyereményeket szerda déltől (nov. 15.) átvehetik a Kisalföld Baross úti pavilonjában. 

Nov. 10. - Nekik kedvezett a szerencse

A Somogyi.hu és kisalfold.hu közös közlekedésbiztonsági játékán összesen 427 helyes megfejtés érkezett. Kérdésünkre a jó megoldás természetesen a "c" válasz volt.

Nyerteseink névsora

Bóna Szilvia
Csapóné Nagy Szilvia
Henye Zoltán
Kükedi Dóra
Makai László
Petrás Anett
Sághi Zsuzsanna
Sebestyén Rita
Szűcs Sarolta
Tekler Edina

Olvasóinkat e-mailben tájékoztatjuk hol és mikor vehetik át nyereményüket jövő héten.

Korábban - Játékra fel!

Az őszi óraátállítás után a délutáni fényviszonyok jelentősen csökkennek, gyorsan sötétedik október végén. A legtöbben 16 óra után indulnak haza, így a kerékpárosok fokozott veszélyben közlekednek a szürkületben. Különösen ha égő lámpák, világító fénytestek, prizmák, láthatósági mellény nélkül vágnak útnak.

Mostani játékunkon 10 ajándékcsomagot nyerhetnek a Somogyi.hu felajánlásával. A csomagban Duracell kerékpárlámpa szett és LED fénypánt is van. Ahhoz, hogy megnyerjék a kerékpáros biztonsági felszerelést, nem kell mást tenniük, mint jól válaszolni kérdésünkre.

A KRESZ milyen lámpákat "kér" a bringásoktól?

a. Semmilyent.
b. Egy első lámpát bármilyen színben.
c. Egy első lámpát, amely fehér vagy kadmiumsárga, folyamatos vagy villogó fényt biztosít a sötétben, tiszta időben legalább 150 méterről látszik. A hátsó lámpának ugyanezeknek a követelményeknek kell megfelelniük piros színben. Mindkét lámpa megengedett a ruházaton is.

A helyes megfejtéseket az "online@kisalfold.hu" e-mail címre küldjék. Kérjük, a levél tárgyában tüntessék fel: bringa. A megfejtéseket november 10-ig várjuk. A nyerteseket nevét ebben az anyagban közöljük.
Tavalyi őszi cikksorozatunk első részében sötét árnyként tekerő bringást nézhetnek meg, a másodikban győri orvosok beszélnek súlyos, kerékpárosokat ért sérülésekről, a harmadikban győri rendőrök osztják meg tapasztalataikat kerékpáros balesetekről. Végezetül győri kerékpárszerelő mondja el, mire kell hatványozottan figyelni a bringák műszaki ellenőrzésekor.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mattot adott a TOP

Továbbra sem egészíthetik ki saját forrásból az elnyert összeget azok a települések, amelyek a… Tovább olvasom