Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Weboldal a diáksportnak

Bemutatkozott az utanpotlassport.hu internetes oldal, amely 62 sportág korosztályos híreivel, eredményeivel és teljes adatbázisával várja az érdeklődőket.


Bruckner Gábor, az oldalt üzemeltető Mediabook Kiadó ügyvezetője a csütörtöki sajtótájékoztatón azt mondta, azért hozták létre a hazai médiában egyedülállónak számító honlapot, mert Magyarországon az utánpótlással eddig nagyon keveset foglalkoztak.

"Nemcsak hírek, hanem háttéranyagok, versenyekről írt beszámolók is olvashatóak a portálon, valamint beágyazott videókat is rendszeresen töltünk az oldalra - fogalmazott Bruckner. - A honlap lényege, hogy a korosztályos sportolókkal érzékeltessük, fontos, amit csinálnak."

Az ügyvezető hozzátette, céljuk, hogy folyamatosan fejlesszék az eredetileg eredmények összegyűjtésére létrehozott oldalt.

"Kiemelt figyelmet fordítunk az ifjúsági olimpiával és a paralimpiával kapcsolatos hírekre, valamint naponta frissül a címlapunk, s mind a 62 sportág szabályai elolvashatóak az oldalon" - mondta Bruckner.

Mura László, az utanpotlassport.hu szerkesztőségvezetője hozzátette, az oldal működésében nagy szerepet kapnak a sportági szakszövetségek, amelyek mindegyikével igyekeznek kialakítani jó kapcsolatot, egyelőre a 25 fős szerkesztői gárdára vár a több mint 60 sportággal kapcsolatos információk begyűjtése.

"Egyelőre túlterheltek vagyunk, de azt szeretnénk, ha a jövőben minden sportágnak egy-egy kapcsolattartója lenne részünkről - mondta Mura. - Nemcsak a fiatal sportolókat, de a végzős újságírókat is szeretnénk segíteni, jelenleg is több utolsó éves diák kapott munkát nálunk."

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az oldalnak jelenleg 1300 menüpontja van, s a tervek szerint a versenyekről a jövőben élő közvetítés is lesz majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrszentiváni cselgáncsos érmek

Az ifjúsági korosztály országos rangsorversenyén a Győrszentiváni Judo SE versenyzői közül Bella… Tovább olvasom