Breki előfizetés: Győr-Moson-Sopron megye Breki előfizetés: Csongrád megye

Mesék

Mit kell tudni a KISALFÖLD BREKI MAGAZINRÓL?

A Breki Magazin - 2010. decemberben indult útjára - Győr-Moson-Sopron megye havonta megjelenő gyermekmagazinja, mely a 3-9 éves korú gyermekek számára kínál 48 oldalon, igényes kivitelben és formabontó designnal érdekességeket.

Breki minden gyermek arcára szeretne elégedett mosolyt csalni, ezért hónapról hónapra igyekszik érdekes feladatokkal, mesékkel, versekkel kedveskedni a gyermekeknek.
Breki garantálja, hogy a kis olvasóink a magazint forgatva tartalmas, hasznos, izgalmas és szórakoztató kalandokban vehetnek részt. A magazin tartalmi összeállításában az adott hónap és évszak aktualitásait (hagyományok, ünnepek) veszi alapul és az ezekhez kapcsolódó változatos és játékos feladatok, ismeretek megoldásával, elsajátításával a gyermekek készségeit-képességeit is fejleszti. Külön figyelmet fordítva arra, hogy a kicsik és a nagyok egyaránt találjanak a magazinban a saját fejlettségi szintjüknek megfelelő feladatokat. A kézügyességet fejlesztő barkácsoláshoz és a főzőcskézéshez olyan konkrét ötletekkel szolgál a magazin, amelyek a gyakorlatban kipróbált módon, otthon vagy akár az óvodában is megvalósításra alkalmasak.

A magazin célja, hogy az óvodai foglalkozást kiegészítve további ismeretekkel és hasznos feladatokkal szolgáljon a gyermekeknek, megteremtve ezáltal az otthoni gyakorlás lehetőségét. A magazin szórakoztató-fejlesztő tartalommal készül, melynek összeállításában fejlesztő pedagógusok működnek közre, garantálva ezzel a szakmai színvonalat és a tartalom életkornak megfelelő összeállítását. A foglalkoztató feladatok felölelik a kisgyermekek fejlődésének számos területét: a színek, méretek, irányok felismerésétől a betűk és számok ismeretének át a térben való eligazodásig és szövegértésig.

 

 A Breki Magazin megrendelhető:

Telefon: 06-80/504-504 (munkaidőben vezetékes számról ingyenesen hívható szám) vagy a +36-96/504-504

E-mail: breki@kisalfold.hu  Breki Előfizetés itt

  ÍZELÍTŐ A BREKI MAGAZIN KÖVETKEZŐ SZÁMÁBÓL! >>

« Vissza a mesékhez!