Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Zsanett megbocsátott

A Fókusz stábja annak járt utána, mi történt Lacival és Zsanettel azután, hogy a fiú megcsalta kedvesét.

Annak idején négy szerelmespár indult el a Kísértés szigetére. Ők nyolcan biztosak voltak magukban és a szerelmük erejében. Ezért is vállalták a kihívást és azt, hogy próbára teszik a hűségüket. Kalandnak indult végül botrányba fulladt az önként vállalt, csábítással teli kísérlet.

A kamerák kereszttüzében semmi nem maradhatott titokban, még Laci félrelépése sem. A fiú barátnője Zsanett, bár nagyon bízott párjában, kénytelen volt szembesülni a meztelen valósággal. 

-A lányok közül Zitát találtam csinosnak. Hosszú barna haj stb… De nem gondoltam volna, hogy veszélyt jelenthet rám. Szerintem, mint barát ő állt Lacihoz a legközelebb és átlendült a ló másik oldalára a dolog – mondja Zsanett.

-Megbántam. Zsanett nagyon korrekt csaj volt, és nem érdemelte meg, hogy ezt tettem vele – ismeri be Laci.

A párok közül mindenki eljutott a szakítópróbáig, de a történtek után Zsanett és Laci kapcsolatában rezgett leginkább a léc.  Zsanett azonban megbocsátott.

-Két éve lakunk itt együtt. Féltem az együttléttől és attól, hogy menekülni fogok majd ha összeköltözünk, mert nekem még nem volt olyan, hogy valakivel együtt éljek. Annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy még nem volt olyan akadály, amit ne tudtunk volna legyőzni – meséli Laci.

A szigetre ők csak nyaralni indultak. Mivel bíztak a másikban nem számítottak arra, hogy kudarccal is végződhet az önfeledt vakáció.

-Bizonygatta, hogy tizenkét nap alatt nem lehet senkit elcsábítani. De megtörtént – mondja Zsanett. -Az a szerencsém, hogy nem vágja mindig a fejemhez. Mint ahogy azt a többi lány tenné – meséli Laci.
-Ez a reptér itt még mindenki együtt van. Nem gondoltam volna, hogy hárman külön jönnek majd haza.  Olyan képet mutattak, hogy nagyon erős a kapcsolatuk, de nem ez derült ki – mutogatják a kint készült fotókat.

Úgy tűnik, mára a hullámok elcsendesültek.  Zsanett döntött és Laci mellett maradt.

A lánynak nem volt egyszerű dolga, mert azt mondja: az a bizonyos harmadik még itthon is közéjük akart férkőzni.

-A tábortűznél megbocsátottam neki. Ha itthon történt volna nem tettem volna meg, és nem is fogom megtenni, ha ez máskor előfordul – szögezi le Zsanett. -Ez a kis baki elég volt neki hogy tanuljon belőle, de nem akarom, hogy visszaéljen ezzel.

Zsanett hazaérkezésük után belevetette magát a tanulásba és külföldre jár modellkedni, Laci pedig tovább üzletelget. Az ő kapcsolatuk úgy tűnik, kiállta a próbát. Zsanett szerint, ami történt, megbocsátható, és badarság lett volna feladni miatta a közös otthont, a közös munkát, és persze  a közös jövőt, amit egészen addig együtt tervezgettek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ray (Ray)

Életrajzi film egy zenészről, akit Ray Charles-nak hívtak. A huszadik századi popkultúra egyik… Tovább olvasom