Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Világszínvonalú teljesítményre kérte Orbán Viktor a Rendőrtiszti Főiskola végzőseit

Emelkedő fizetést és biztonságos idős kort ígért a miniszterelnök a Rendőrtiszti Főiskola tisztavatási ünnepségén a végzősöknek, akiktől világszínvonalú teljesítményt kért.

Orbán Viktor a budai várban tartott szombati rendezvényen a hallgatóknak azt mondta: "a hazánk megújításáért végzett munkában számítok önökre, sőt önökre az elsők között számítok. Ha azt akarjuk, hogy hazánknak és a gyermekeinknek legyen jövője, akkor mindannyiunknak világszínvonalú teljesítményt kell nyújtania; mindannyiunknak, tehát önöknek is". A kormányfő a végzősök előtt kijelentette: a kabinet a következő években meg fogja adni a világszínvonalú munkához szükséges feltételeket. A képzést megkapták, lesz munkahelyük, lesz tisztességes, kiszámítható, jólétet biztosító és emelkedő fizetésük, előmenetelük, tisztességes otthonuk, valamint lesz biztonságos, nyugodt idős kor "a becsülettel végig dolgozott évtizedek után".

Olvasóink írták

 • 20. dorombolok 2011. július 03. 18:27
  „Megint igéretek halmaza belátható határidő nélkül: a holnap már nem igaz ,helyette majd , egyszer talán ha eljön az ideje?”
 • 19. gjozsi88 2011. július 03. 11:15
  „még annyit:
  Egyébbként látom szelektíven olvasol!

  "Ne a városba nézz csak körül itt nyugaton, hanem elsősorban keleten és falvakban, tanyákon, ahogy érdemes megnézni a budapesti kisnyugdíjasokat, a kinai munkáltatónak kidobott munkavállalókat!"

  Ezt irtam.....ebből csak a tanyákat fogtad fel!
  A tanyák a legkisebb részei az általam felsoroltaknak!”
 • 18. gjozsi88 2011. július 03. 11:13
  „Csetneky!
  Az oriási tévedésed, hogy amit látsz az az egész világ (esetünkben az egész ország)
  Segítek!
  A kelet európai régió, bennük nagyvárosok Miskolc, és környéke, észak magyarország, akik már a korábbi években is nehezen éltek, ezután még nehezebben ....azok a budapesti aglomerizációban lakók, akiknek bedölnek a kontárok miatt a hitelei, azok akik az egyre csökkenő belső fogyasztás miatt elveszítik a megélhetésüket, a munkahelyeket,azok, akik egy hétre munkatáborokba lesznek kényszerítve (családonként 1 fő, otthon hagyva a családot) keresnek 40 ezer ft -ot közmunkával,(csökkenő gyerek ellátás mellett) munkafelügyelők által korbácsolva....!

  Te egyszerüen nem látod mi készül itt??????
  Szlovákok ennél már kisebb megszorítás után is kipróbálhatták milyen az éhséglázadás.....azaz van példa!”
 • 17. Csetneky 2011. július 03. 11:00
  „16. Józsi barát!

  Nézd, én Sopronban élek, amit itt látok, azt tudom értékelni. Bocs, de nem fogok a te kedvedért tanyákra utazni, hogy megnézzem, mit tesznek ott. Annak hiszek, amit látok a saját szememmel.
  De azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy a tanyákon élők vezetik majd a harcot az "éhséglázadáson". Mert ha igen, akkor valamit nagyon rosszul tudsz.”
 • 16. gjozsi88 2011. július 03. 10:04
  „Csetneky
  3!
  Azok akik miatt csökkent a belső fogyasztás.....! Ne a városba nézz csak körül itt nyugaton, hanem elsősorban keleten és falvakban, tanyákon, ahogy érdemes megnézni a budapesti kisnyugdíjasokat, a kinai munkáltatónak kidobott munkavállalókat!
  Egyébbként ne a pillanatnyi helyzetet értékeld!
  Nézd meg a mostani intézkedések várható következményeit.......próbálj hatástanulmányt késziteni életszerüen, mert a kormány ilyennel nem rendelkezik!.....akkor majd reálisabb képet kapsz!”
 • 15. gjozsi88 2011. július 03. 10:00
  „sc!
  Mivel 100% -ra bejelentett adóalany foglalkoztatott vagyok, én odaadom az enyémet!

  "Nem minden az állam feladata,főleg,ha a saját hibájukból csúsztak le..."
  De ugye azok akiknek az egykulcsos adó a kivezetett adójóváirás mellett csökkenő nettó bérek érintettjei akik növekvő inflációval számolhatnak, az nem saját hiba! Kb 1 millió ember!
  Ugye nem saját hiba, hogy az Orbán által létrehozott rendvédelmi nyugdíjasok ,szerzett jogait elveszik visszamenőlegesen?
  Ugye nem önhiba, hogy a levert szabadságharc, a magánnyugdíj pénztár felszámolása okán leminősítették az országot, amitől megnött a kockázati felár és ettől hihetetlenül megdrágultak a hitel törlesztőrészletek?
  Ugye nem saját hiba, hogy az állam gazdaságpolitikája következtében nincs munkahely????
  Ugye nem saját hiba, hogy kidobnak 500 milliárdot a gazdagoknak és emiatt emberek 100 ezreinek adott szociális biztonság, mely minimális megélhetést biztosítja (Csak az éves szoci segély mértéke a költségvetésben 50 milliárd, azaz a gazdagoknak adott adókedvezmény 10%-a) soknak túnik!
  Ugye nem önhiba, hogy szétverték a nyugdíj rendszert és helyette egy csökkenő nyugdíjakat eredményező svéd modell kidolgozásáról dönt a kormány?
  Ugye nem az emberek büne, hogy az átlagban csökkenő reálbérek miatt csökken a belső fogyasztás, amitől nő a munkanélküliség????”
 • 14. AHA 2011. július 03. 09:18
  „Tömeg? :D
  Álmodik a szoci nyomor...”
 • 13. Lone_wolf.. 2011. július 03. 03:13
  „A felük felmond amint teheti, a másik fele sem fog túlságosan erőlködni cééviktor és a többi pénzes kedvéért.Majd jókat röhögnek amikor kergeti őket a tömeg.”
 • 12. oPTiKa 2011. július 02. 21:19
  „Legalább ök teljesítsenek világszínvonalon, ha már a politikusaink ennyire alacsony színvonalon dolgoznak...”
 • 11. RickCartman 2011. július 02. 20:55
  „Ígéretekkel már tele a padlás. 2010-ben ilyen,. és hasonló hazugságok hangzottak el, kampányban mindent szabad jeligére, de könyörgöm, 1 év eltelt, hol van a beígért kolbászból kerítés? És pont a rendőrök elé kiáll, és hablatyol, "majd a következő években meglesz", persze, a következő 20-30-50 évben...ígérni mindenki tud, de cselekedni látványpolitizálás helyett, az már nem megy forradalmároknak, ugye?”
 • 10. dorombolok 2011. július 02. 20:52
  „Nem is adjuk a világszínvonalnál alább semmiben: Egykulcsos adó.
  Alkotmány.
  Médiatörvény.
  Munkatörvénykönyv.
  Jólétet biztosító emelkedő fizetések és nyugdíjak.
  Közmunka ca. 19 000 ft.-ért .
  Stb.”
 • 9. Gab2000 2011. július 02. 20:52
  „mire ezek a rendőrök megérik a tisztes öregkort viktorból már homokóra lesz

  Viktor jó lesz abba hagyni a hazudozást Világszínvonalú teljesítményhez olyan bér is járna, ja saját magadnak szofosó petinek, lézer janinak már megvan csak éppen a hozzá tartozó világszinvonalú teljesítmény hiányzik

  Régi cirkuszos Bohóc mondás "van másik" na ez az ígéreteidre vonatkozik folyamatosan”
 • 8. zakarias3 2011. július 02. 20:50
  „Szegény ember ki igérni sem tud!”
 • 7. kóchenger 2011. július 02. 18:55
  „És volt képe odamenni:O”
 • 6. janika 2011. július 02. 18:47
  „A hűbéresek mindig odamennek ahova a politika küldi Őket! Termesztésen, azt is fogják tenni, amit parancsolnak nekik!”
 • 5. háté 2011. július 02. 18:47
  „"a kabinet a következő években meg fogja adni a világszínvonalú munkához szükséges feltételeket"
  - vezírnek nincsenek segítői, akik megmondanák neki - nem egy sport utánpótlás bázison van!
  <moderálva>
  Szeretném látni a végzősök pofazacskóját, bírtá-e röhögés nélkül?”
 • 4. SC 2011. július 02. 18:37
  „1. gjozsi88
  Akkor majd odaállsz,és adsz nekik a sajátodból.Megmutatod,hogy überszociális érzékeny vagy...És ha ezt megteszed,én odaállok melléd és én is megosztom a sajátomat másokkal.Nem minden az állam feladata,főleg,ha a saját hibájukból csúsztak le...”
 • 3. Csetneky 2011. július 02. 18:27
  „Józsi barát!

  Aztán kik lennének azok az éhséglázadók? Akiktől nem lehet közlekedni a városban, mert 200 méterre is autóval mennek? Akiktől nem lehet megmozdulni az áruházakban, mert egymást döntik fel a tömött bevásárlókocsival? Akik szemrebbenés nélkül adnak a gyereknek sok tízezer forintot mondjuk aktuálisan a Volt fesztiválra?”
 • 2. Wolfi 2011. július 02. 18:18
  „Azért ehhez is kell tehetség! Szemrebbenés nélkül hazudni...éveken át! De Viktornak ez nem okoz gondot....”
 • 1. gjozsi88 2011. július 02. 17:56
  „....csak szembe kell majd szállni az éhséglázadók tömegével!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Villámcsapás okozott tüzet Csepelen

Villámcsapás okozta tűzhöz riasztották a tűzoltókat szombaton Csepelen; egy ház tetőterében… Tovább olvasom