Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

Tömegverekedés Hangácson - Két halott, hatan őrizetben

Hat embert vett őrizetbe a rendőrség a Borsod megyei Hangácson történtek miatt, ahol két ember meghalt.


Hat embert vett őrizetbe a rendőrség a Borsod megyei Hangácson történtek miatt, ahol két ember meghalt és többen megsérültek egy tömegverekedésben szombatra virradóra - mondta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek. Egyedné Novodonszki Éva a részletek kapcsán közölte: öt főt több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe, egy embert pedig felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt. Hozzátette: valamennyi őrizetbe vett személy esetében kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

A szóvivő korábban az MTI-t arról tájékoztatta, hogy két ember meghalt és többen megsérültek egy tömegverekedésben az elmúlt éjjel a borsodi Hangácson, a rendőrség a két, egymásnak esett tábor valamennyi tagját előállította. Hangács belterületén előbb összekapott, majd botokkal, karókkal egymásnak esett két társaság, a tömegverekedésben egy 40 és egy 31 éves férfi halt meg, többen megsérültek. A sérülteket kórházba szállították, ellátásuk után azonban már valamennyien elhagyhatták az egészségügyi intézményt.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja, fel sem merült annak a gyanúja, hogy etnikai indíttatású volt a bűneset.

A RomNet hírportál szombati értesülése szerint a botokkal és karókkal agyonvert két fiatalember roma származású volt. Mint hozzáteszik: a két halálra vert ember 15-20 támadója között szintén volt két roma származású elkövető. A támadásban életét vesztett 40 éves férfi a helyi, hangácsi települési önkormányzat képviselője volt - írta a RomNet.

Korábban

Előbb összekapott, majd botokkal, karókkal egymásnak esett két társaság. A verekedésben egy 40 és egy 31 éves férfi meghalt.

Két ember meghalt és többen megsérültek egy tömegverekedésben az elmúlt éjjel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hangácson, a rendőrség a két, egymásnak esett tábor valamennyi tagját előállította - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

Hangács belterületén előbb összekapott, majd botokkal, karókkal egymásnak esett két társaság, a tömegverekedésben egy 40 és egy 31 éves férfi halt meg, többen megsérültek, őket kórházba szállították - mondta Egyedné Novodonszki Éva a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrök mindazokat előállították, akik nem kerültek kórházban, az ő kihallgatásuk jelenleg is tart.

Olvasóink írták

38 hozzászólás
12
 • 38. senki.. 2010. július 18. 13:36
  „Én ismerem a fiúkat akik most a börtönben vannak
  Sajnos rosszkor voltak rossz helyen!
  Elhihetitek nekem...normális mindegyik fiú családja.
  és igen,van egy cigány is köztük aki most a börtönben van,de ő és a családja be tudott illeszkedni Hangácsra
  akkor meg a halottak és családjai miért nem?
  utálja őket egész Hangács még mindig mert tudják a hangácsiak hogy milyenek..
  köszönjük fiúk:)
  nagyon hiányoztok mindannyian!!! ajánlom nektek hogy hamar gyertek ki!!!:)”
 • 37. t-a-ibi 2010. január 31. 21:15
  „32. hozzászólás Mankapunka 2010.01.31. 01:21

  tabi
  Akkor az egész Parlamentet felakasztanák nálunk.Alapos a gyanú,hogy mindenben benne van a kezük

  Azért mérlegelni is lehetne, enyhébbeket kőfejtőbe, életfogytig.”
 • 36. jánosi 2010. január 31. 19:36
  „Martin Luther KOLOMPÁR ORBÁN ( és még : Gandhi valamint Mandela ) hol vagy ?”
 • 35. kolombela 2010. január 31. 15:23
  „Na végre! Valami eredménye is van ennek a verekedésnek. Sok ilyet és ritkulni fog számuk. Azért a rendőrség megint korán avatkozott be. Lett volna ott még több halott is, ha fél órát "késnek".”
 • 34. Edward 2010. január 31. 07:29
  „Juj!Micsoda borzalom...és tényleg csak kettő?”
 • 33. stug 2010. január 31. 04:00
  „"A családtagok elmondása szerint két ember éjszaka a családi ház elé ment, befejelték a kaput, majd azt kiabálták. "gyere ki Győző!" A kiabálásra és a csörömpölésre a férj félbeszakította a kislányával, Jenniferrel a matek lecke megírását, épp rendezték a deriváltakat a szorzótáblába és kirohant. Vele rohant az unokatestvére is, aki a gyerekei megfürdetését volt kénytelen félbehagynia. Mindig ő fürdeti, ugyanis felesége délutános, így nincs otthon akkor már; ő pedig délelőtt jár tisztes munkába."
  <moderálva>”
 • 32. Mankapunka 2010. január 31. 01:21
  „tabi

  Akkor az egész Parlamentet felakasztanák nálunk.Alapos a gyanú,hogy mindenben benne van a kezük.”
 • 31. t-a-ibi 2010. január 30. 20:48
  „A jó példát, követni kell!

  Felakasztottak Teheránban két férfit szombaton, akik megerőszakoltak egy nőt férje és gyereke szeme láttára - számolt be róla az iráni ISNA hírügynökség.
  Az iráni média szerint a két férfi még tavaly novemberben tört be az iráni Lavasanban lévő egyik családi házba, ahol az erőszak történt. Szombaton az iráni főváros Evin nevű börtönében akasztották fel őket.

  A szombati esettel együtt 2010-ben már 14 embert akasztottak fel Iránban, tavaly 270 embert végeztek ki ugyanígy. Teherán szerint a halálbüntetés szükséges a közbiztonság fenntartásához, és csak akkor alkalmazzák, ha megalapozottnak találják. Át kell ezt venni tőlük, az ilyen állatoknak nem jár könyörület”
 • 30. AHA 2010. január 30. 18:37
  „Minek nézel szar gagyi bulvár híradót?
  Vannak rendes csatornák is.
  Jó szórakozást!
  :-)))”
 • 29. Túrabakancs 2010. január 30. 18:34
  „AHA!
  Ó, ezeknek ez nem akadály!!! :)
  Hát nem ismered a fajtájukat? :(
  Most megyek híradót nézni, de előtte beveszek valami nyugtató félét, van egy olyan érzésem, szükségem lesz rá!
  Szia!”
 • 28. AHA 2010. január 30. 18:21
  „Túrabakancs 2010.01.30. 18:17
  Kicsit nehéz lesz megmagyarázni,mert volt két rendes cigány a csapatban,akik segédkeztek az agyonverésben.”
 • 27. Túrabakancs 2010. január 30. 18:17
  „Van egy olyan érzésem, hogy mivel a Gárda meg lett említve a történésben állítólag, emiatt a külföldi sajtó, /főleg Slota+Fico/ etnikai indíttatású cselekményként fogja elkönyvelni ezt a balhét! Kíváncsi vagyok a híradókban hogyan fog lejönni ez a gyilkosság. Szinte hallom, hogy a liberális réteg azt mondja: A Gárda szelleme miatt állandósulni fognak ezek a cselekmények, a Jobbikot is meg kell azonnal szüntetni.”
 • 26. bius23 2010. január 30. 18:13
  „Igaz hogy bűncselekmények 70% ezek a mocskok csinálják ezt bevallom!!!!
  De azért pár magyart is agyon lehetne csapkodni!!!
  Pl egyet itt a kommentátorok között is!És nem is áll messze tőle!”
 • 25. AHA 2010. január 30. 17:54
  „..<moderálva>.
  Közben pedig éreznék ők is,azokat a kínokat amiket a sok szerencsétlen öregember akiket ezek ... ütnek-vernek rabolnak.”
 • 24. _Zoli_ 2010. január 30. 16:03
  „Nem kéne beleavatkozni ezekbe az ügyekbe, akkor a megmaradó cociális támogatásokból pótolható lenne a vagyonadóból kieső bevételek!”
 • 23. AranyKözépút 2010. január 30. 16:02
  „Hát én csak azt olvastam, hogy nem merült fel, hogy etnikai a balhé.
  Mondjuk Azért szánalom, hogy ahol ennyi cigány van, ott úgy lezüllesztik a helyet.
  Ez a baj velük!Nemhogy kihasználnák a lehetőséget, hogy ők lesnék el másoktól, hogy hogyan is csinálják, hogyan kellene jobban élni, hanem ahol elszaparodnak, az a vidék menthetetlen lesz.Ezt értenék meg a roma vezetők, hogy ezért nem szeretnék a magyarok, hogy a szomszédjuk cigány tanya legyen! Majd ha azt látnák, hogy a betelepülő cigányok is szépen rendben tartják a "saját portájukat", sőt annak környezetét is, nem hőbörögnek az utcán, a gyerekeküket is az illemre tanítják, hogy nyugodtan barátkozhasson a magyar ember gyerekével és nem kellene erőszaktól tartani , majd akkor lenne sikeres a cigány (és NEM ROMA) integráció. De értsék meg az idióta politikusok, hogy ehhez az első lépést a cigányságnak kell megtenni: tanuljanak, tanuljanak viselkedést, gazdálkodást, egyszóval az elfogadható európai normákat.
  A magyaroktól elvárják a PC (politikailag korrekt ) kommunikációt is, a cigányoktól meg azt se, hogy a saját ürüléküket mégiscsak el kéne pucolni. Naneee!”
 • 22. imre1964 2010. január 30. 15:40
  „Mast tele lesz a média mert cigányt öltek bezzeg ha fordítva lenne.
  Szavazzatok a jobbikra csak ők segíthetnek.
  Szebb Jövőt.”
 • 21. lHunter 2010. január 30. 15:27
  „Ezeknek a MAGYAROKNAK akkora medált akasztanák a nyakukba,hogy el sem bírnák!+ életjáradékot adnék nekik.Valószínű hamar megoldódna tetves kérdés!”
 • 20. LuciusCorneliusSullaFelix 2010. január 30. 14:52
  „Cigányok támadták meg a testvérpárt, mert be akartak lépni a Magyar Gárdába!A két magyar srác elindult a falu másik részében lakó barátjukhoz. Két cigány beléjük kötött, mert tudták róluk, hogy be akarnak lépni a Magyar Gárdába. Nem ez volt az első eset, hogy provokálták őket.
  Gergőt orvul leütötte a cigány, elvesztette az eszméletét. A másik magyar srác védekezett és kiáltott a közelben lakó barátjának. Ákos, Gergő testvére is a segítségükre sietett, de a két cigány őt is leütötte.
  Ezután alakult ki a verekedés, aminek végre az lett az eredménye, hogy .... két cigány.
  Ákosnak már évekkel ezelőtt volt egy balhéja, mert cigányok megtámadták, akkor megütötte a cigányt és őt ítélték el / felfüggesztettet kapott /, pedig csak védekezett.

  Hangács egy cigányokkal súlyosan fertőzött falu. 2009 nyarán belköltöztettek két nagylétszámú, bűnöző cigánycsaládot. Azóta folyamatosak a lopások, lökdösődések, zaklatások.
  A hangácsi gyilkossággal kapcsolatban annyit tudtam meg egy helyi ismerősömtől, hogy a két agyonvert .... rátámadt az igazságot szolgáltató csapat egyik tagjának testvérére. A srác öccse kórházba került betört fejjel és súlyosan megsérült karokkal, és ezért elégtételt vettek. A két ...., társadalomba beilleszkedni nem tudó cigány mellesleg rettegésben tartotta a környéket, szóval inkább köszönettel tartoznak nekik a helyiek. Persze tudom, hogy a telaviv kettőn a híradóban hogyan fogják előadni a "rasszista" gyilkosságot. Nem mellesleg a négy igazságot szolgáltató srác egyike szintén egy, a helyi terrort megelégelő társadalomba beilleszkedett cigány volt! ... Ez persze nem fog megjeleni sehol!

  Most hívott egy rokonom Hangácsról, hogy a "Vágottarcú" becenévre hallgató cigány fenyegeti a magyarokat, hogy jönnek a cigányok mindenhonnan és kiirtják Hangácson a magyarokat.

  Meghalt két cigány, ezért haljon meg húsz magyar.

  A magyarok bezárkóztak a házaikba, de jórészt csak gyerekek és idősek vannak otthon, mert a legtöbb magyart bevitték a rendőrök. Hangácsot kiszolgáltatják a cigányok bosszújának. <moderálva...>”
 • 19. stug 2010. január 30. 14:47
  „Úgy tűnik, másról van szó. Többen jelezték, hogy a roma "szabadságharcosok" ezúttal rossz emberbe kötöttek bele, és rajtavesztettek.”
38 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vizsgálat az elhunyt diák újraélesztése kapcsán

Vizsgálat indult pénteken Jászberényben annak kiderítésére: történt-e mulasztás az egy hete egy… Tovább olvasom