Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Orvvadásznak hitte Szita Bence gyilkosait a nyomravezető vadász

Orvvadásznak gondolta Szita Bence gyilkosait a vadász, aki később a rendőrségen jelentette a velük való találkozást.
Orvvadásznak gondolta Szita Bence gyilkosait a vadász, aki később a rendőrségen jelentette a velük való találkozást - írta hétfőn a Kaposvári Újság.

A honlapon olvasható interjú szerint a férfi a sántosi erdőben vaddisznóra vadászott hétfő este, Szita Bence eltűnésének napján egy barátjával.

Lövést hallottak, és mivel az úgynevezett beírókönyv szerint rajtuk kívül más nem volt a területen, arra gondolt, hogy vadorzók lehetnek.

Két autót vettek észre este negyed kilenckor, eléjük állt a kocsijával és kiszállt, mire az egyiknek felkapcsolták a reflektorát, hogy ne lássa ki az, és kiszállt belőle egy férfi - idézte fel a történteket a tanú. Arra a kérdésére, hogy mit keresnek itt, az ismeretlen arrogánsan visszakérdezett: mi köze hozzá, a lövés említésére pedig közölte, hogy ő is hallotta, de nézze meg, nincs semmi a csomagtartóban.

A név nélkül nyilatkozó vadász azt mondta: látott valakit a kormány mellett, aki lecsúszott, és a fejébe húzta a sapkáját. Mivel azt hitték, hogy a férfi nővel van ott, elköszöntek tőle. Azt már csak a visszapillantóból látta, hogy a másik kocsiban is ül valaki. Ekkor ismét arra gondolt, hogy mégiscsak orvvadászok lehetnek, és jelentette a rendőrségnek a történteket.

Olvasóink írták

 • 8. Cloeon_dipterum 2012. november 06. 07:46
  „6. Sünöcske 2012.11.05. 19:51
  Szerintem a vadászoknak pedig az olvasni nem tudó polgárokból van elegük.
  Először próbáld meg elolvasni a hírt, ha kell kérj segítséget egy általános iskolás tanulótól. Ezután gondold át az olvasottakat, majd csak ezután írj hozzá.
  Ha mindezt megteszed, akkor rájöhetsz, hogy nem a vadász ölte meg a gyereket (bár nem a foglalkozás a lényeg), hanem ő volt az, aki az élete kockáztatásával felderítette az eseményeket, majd a rendőröket nyomra vezette. Hála neki elkaphatták a tettest. Ezek szerint te örültél volna neki, ha ki sem derül? Bűnpártolásért neked is jelentkezned kellene a rendőrségen.

  A vadásztársaság pénzért bérbe veszi a területet, joga van ott vadászni, illetve kötelessége is a vadkár elhárítás. Ha kárt okoznak, kifizetik. Ha nem, akkor a területileg illetékes jegyzőhöz kell fordulni, aki hivatalból (is) kijelöli a kárszakértőt.”
 • 7. szekelyse50 2012. november 05. 20:48
  „Szomorú.”
 • 6. Sünöcske 2012. november 05. 19:51
  „Remélem a 3 elkövető életfogytig tartó börtönbüntetést fog kapni, és
  napi szinten jók ki<moderálva>ázzák őket életük végéig!

  A vadászokkal nekem is tele a törpöm Győr mellett.
  Lelövik a kukoricásban a vaddisznót, aztán terepjáróval bezúgatnak keresni, de nem ám merőlegesen az útról, hanem össze vissza, hogy minél több kukorica lefeküdjön.

  A szarvasok, vaddisznók több százezres, valakiknél milliós! károkat csinálnak a földeken, de persze a vadásztársaság csak 20%-át ismeri el a kárnak, ha elismerik.

  Miért van majdnem minden vadásznál laposüveg? Most már fémből? (laposfém)”
 • 5. AranyKözépút 2012. november 05. 17:48
  „Lehet, hogy egyszer lecseng ez a "hír", de számomra ez felejthetetlen. Egy ártatlan kisfiú. Legalább mérgezte volna meg a <moderálva>, vagy valami kíméletesebb.....nagyon-nagyon remélem h meg fogják kínozni a 3 tettest.”
 • 4. Dr.Lang 2012. november 05. 16:58
  „Elo kell venni a regi jo hurkos kotelet. Allatok.”
 • 3. anuvuk 2012. november 05. 16:21
  „1. "Vadász a társadalom és az igazságszolgáltatás szolgálatában"!”
 • 2. gonzo 2012. november 05. 14:26
  „Bátor vagy inkább hülye ez a vadász?Nem olvassa a híreket,mi történt szerencsétlen vadásztársával meg a barátjával néhány hónapja,hogy,milyen bestiális kegyetlenséggel bánt el egyikükkel a norvég Márió fényes nappal!?Sötétben kiszáll egyezkedni olyanokkal,akiket a reflektor miatt nem is lát?

  Válaszolok saját kérdésemre:hülye.”
 • 1. Cloeon_dipterum 2012. november 05. 12:33
  „Vadász a társadalom és az igazságszolgáltatás szolgálatában.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán ismerteti a kormány álláspontját az államadósságról

Az Országgyűlés a Fidesz kezdeményezésére tart politikai vitanapot Kit terhel a felelősség - az… Tovább olvasom