Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Nyugdíj - Az MSZP hosszabbítana

Az MSZP azt javasolja, hogy a kormány egy hónappal hosszabbítsa meg a magán-nyugdíjpénztári tagság melletti nyilatkozat határidejét, mert a párt szerint már "százezres nagyságrendben" vannak azok, akik nem óhajtják átadni megtakarításaikat "Orbán Viktornak és tettestársainak".

Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, "zárórához közeledik a Fidesz ventillátor-hadművelete", amelynek lényege, hogy "szerte-szanaszét fújja" a magán-nyugdíjpénztári tagok megtakarításait, "alapvetően a Fidesz pazarló gazdaságpolitikájának fedezetéül". Hangsúlyozta: a szocialista párt "abban a szent pillanatban visszaállítja" a magánnyugdíjpénztáraknál maradók jogveszteségeit, ahogy kormányra kerül; emellett egy, az egész országra kiterjedő jogsegélyszolgálattal segíti azokat a közszférában és a közhivatalokban dolgozókat, akiket a magán-nyugdíjpénztári döntésük miatt fenyegetnek kirúgással.

Olvasóink írták

 • 7. babyangyal 2011. február 01. 11:47
  „FIDESZ vagy MSZP egyik kutya másik eb !!!! Mindegy melyik van hatalmon mert nekünk egyik se csinál jót csak magának és a családjának szégyen az összes párt és az összes politikus úgy ahogy van !!!!!”
 • 6. Csetneky 2011. január 31. 21:03
  „tudorka

  Találó nevet választottál! Lásd: lejjebb. :)

  Egyébként miből következtetsz a narancssárga ködre? Amit én ide írtam, azt hol olvastad korábban? Tudod barátom, nekem vannak önálló gondolataim, pártoktól függetlenül. De ha megéred, majd meglátod, hogy igazam lesz-e. Figyelj nagyon!”
 • 5. tudorka 2011. január 31. 16:25
  „Csetneky!

  Az a baj, hogy a Te és a hozzád hasonlók agyát elborította a narancssárga köd, és nem láttok az orrotoknál távolabb.
  Gondolom már addig a hírig nem jutottál el, hogy a közvélemény kutatások szerint a többség nem ért egyet a nyugdíjrendszer ilyen átalakításával.
  De sebaj, majd adják a fülkeforradalmárok lejeb is.”
 • 4. Csetneky 2011. január 30. 22:30
  „"Hangsúlyozta: a szocialista párt "abban a szent pillanatban visszaállítja" a magánnyugdíjpénztáraknál maradók jogveszteségeit, ahogy kormányra kerül;"

  Na, ez az igazán gyenge marketingmunka. Ugyanis egy ilyen intézkedéssel nyerne mondjuk 70 ezer szavazót. Illetve még tized annyit sem, mert nagyrészt úgyis elvtik maradnak. Viszont kapásból veszít kb. 2 milliót, úgyanis az államiba visszalépők jogosan tennék majd fel a kérdést, akkor velünk mi lesz? Mi fizettünk helyettük? Ergo, soha nem fognak az Mszp-re szavazni. De ez egyáltalán nem baj, én csak örülök neki. Csupán egy adalék arra, hogy a szocik már teljesen maguk alatt vannak, egyik böszmeséget követik el a másik után.”
 • 3. ASPCA 2011. január 30. 16:40
  „Az MSZP a jövőben inkább NE kerüljön kormányra. Itt voltak 8 évig bőven ELÉG VOLT.
  Aki magánnyugdíjpénztári tag akar maradni, maradjon, de amikor majd lenyúlják a pénzét, ilyen meg olyan kezelési és fenntartási költségekre, ne az akkori kormányhoz menjen sírni. Lehetett dönteni.
  Szanyi meg gondolkodjon el hogy HOVÁ és KINÉL TŰNTEK EL A PÉNZEK 8 év alatt. Ja, hogy nem is akar elgondolkodni????Az már más kérdés.”
 • 2. Pofátlan 2011. január 30. 16:25
  „Ha nem akartok nyugdíjat, maradjatok a magánnyugdíjpénztáraknál.
  Úgy néz ki hogy egy részük nem tud elszámolni a befizetett pénzekkel.
  Hiába, a vezetőségeikbe sok az MSZP kötődésű.”
 • 1. Stickers 2011. január 30. 13:52
  „Jogos, mert sok ember még azt se tudja, hogy mi alapján döntsön”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autóvadászok - 34 forgalmit vontak be

12769 járművet ellenőriztek az országos nyilvántartó rendszerekben. Súlyos szabálysértés miatt 38… Tovább olvasom