Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Nyolcmillió forint az árvízkárosult gyerekeknek

Több mint 8 millió forint összegű rendkívüli támogatást adott át a Lyoness Gyermek és Család Alapítvány szerdán Tomoron az árvíz sújtotta települések polgármestereinek és az intézmények igazgatóinak.
Az összegből több mint 2000 diák képzését finanszírozzák, emellett a térség intézményeinek felújításához és tárgyi eszközök vásárlásához járulnak hozzá azzal a céllal, hogy javítsák az árvízkárosult gyermekek életminőségét. A befolyt összeget négy település - Tomor, Felsőzsolca, Onga-Ócsalános, Szikszó - öt közoktatási intézménye és egy Baráthegyen működő Alapítvány kapta. Az óvodák és iskolák a támogatást épületfelújításra, tanszerek és játékok beszerzésére fordítják.

A Lyoness Gyermek és Család Alapítvány megalakulása óta feladatának tekinti, hogy segítséget nyújtson azoknak a gyermekeknek, embercsoportoknak, akiknek külső támogatás nélkül nem lenne esélyük a fejlődésre, a magasabb életminőség elérésére. Célja, hogy mottójának megfelelően - "Képzés az életben maradásért" - legjobb tudása és lelkiismerete szerint segítsen azoknak, akik támogatásra szorulnak - tájékoztatta az esemény kommunikációjával megbízott cég az MTI-t.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán: vége a nyugdíjpénztáraknak

A kormány november elsejétől 2011. december 31-ig felfüggeszti a magánnyugdíjrendszerbe jelenleg havonta 30 milliárd forint értékben folyósított összeg átutalását. Tovább olvasom