Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 13°C | 25°C Még több cikk.

Navracsics: Magyarország akkor sikeres, ha nyitott a jóakaratú emberekre

Navracsics Tibor kifejtette: a magyar államiság ezer éven keresztül nem elnyomta, hanem integrálta, összekovácsolta az itt letelepedett népeket, kultúrákat. Erre az együttműködésre is épül a magyar kultúra öröksége.


Magyarország mindig akkor volt sikeres, amikor nyitott volt a jóakaratú emberekre, és a közösség tagjai nem azt vizsgálták, ki milyen származású, milyen nyelven beszél, hanem egyedül az alapján tettek különbséget, hogy ki milyen szándékkal, szorgalommal és erénnyel rendelkezik - mondta Navracsics Tibor a Magyarországi Németek Országos Önkormányzatának gálaműsorán szombaton.

A miniszterelnök-helyettes kifejtette: a magyar államiság ezer éven keresztül nem elnyomta, hanem integrálta, összekovácsolta az itt letelepedett népeket, kultúrákat, így integrációs pontja tudott lenni a közép-európai nemzeteknek. Erre az együttműködésre is épül a magyar kultúra öröksége - tette hozzá.

Olvasóink írták

  • 3. janika 2011. január 09. 17:08
    „Magyarország és a sikeresség? Akár csak Makó- Jeruzsálemtől olyan messze van! Ahhoz tökös politikusok kellenek , nem szentek, akiknek mindig is maguk felé hajlik a kezük.”
  • 2. Nagy3845 2011. január 09. 11:24
    „1-es: lájkolom!”
  • 1. neduddgi 2011. január 09. 08:08
    „Ha ez így van,akkor sürgősen el kéne fogadni a gárdisták,a szimpatizánsok és a Véderő harcosai nemzetépítő és védelmező segítségét!Most mutassátok meg,hogy a címben megjelent gondolat igaz,nem csak porhintés!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fellegi: nem a médiatörvényt, hanem annak kommunikációját ˝rontották˝ el

Az Economist egyik blogja szerint az egyik magyar miniszter azt mondta: "OK, we fucked it up." Tovább olvasom