Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Meleg magyar papok listája egy internetes oldalon?

A honlapon a magyarországi katolikus egyházban szolgálatot teljesítő melegeket próbálták lajstromba venni a készítők.

Két püspök eljárást kezdeményezett egy papokat homoszexualitással vádoló honlap miatt, amely ugyan már eltűnt az internetről - írta pénteki számában a Népszabadság.

A honlapon a magyarországi katolikus egyházban szolgálatot teljesítő melegeket próbálták lajstromba venni a készítők. A honlap már nem elérhető, de a Népszabadság birtokába került, a 2007-es állapotot tükröző, nyomtatott változat 25 katolikus pap, egyházi tisztségviselő, közöttük három püspök nevét tartalmazza.

A weblap miatt a Népszabadság információja szerint Beer Miklós váci és Spányi Antal székesfehérvári püspök feljelentést tett.

Olvasóink írták

57 hozzászólás
 • 57. vonLichthofen 2010. április 27. 15:32
  „meir 42,
  Hmelnyickij Atamánnak volt rengeteg más oka atámadásra, mint a protocol.
  Egy,
  az orosz és lengyel birtokosság kiadta bérbe a hatalmas birtokokat a zsidóknak kezelésre/árenda/ és az idők során hogy hogy nem a birtokok nagy többsége zsidó kézbe ment át. Többek között a Hmelnyickij birtok is.
  Kettő.
  A vodka párlás 99 százalékban ugyancsak zsidó kézben volt, igy a zsidók manipulálták a gabona eladást, tárlást, az árat. Sokszor/legtöbbször visszatartották a gabona eladását, hogy felverjék az árakat, amellett, hogy a vodka eladása sokkal jobb üzlet volt mint a hleba.
  Három.
  a történelmet jobb tárgyilagosan vizsgálni, jóllehet ez manapság nem sikkes, sőt nemegyszer kényelmetlen náhányak számára a történelmi tényekre való hivatkozás.

  Még annyit a Protokolról, hogy még ha egy hamisítvány is, akkor is a szerzői zseniális éleslátással nyilatkoztak a jövőről - ami a mi jelenünk.”
 • 56. Mankapunka 2010. április 23. 22:48
  „Akinek van egy kis csöpp esze,az vasárnap a családjával tölti a napot,nem a templomban, kiáltozza,hogy ÁMEN 100 órán keresztül.

  egysoproni_ Ganxta Zollee és a Kartelt mikro fogják felvonultatni és a Gárdát,hoyg elfogadja a nép????????”
 • 55. Primax 2010. április 23. 21:12
  „háté #53.
  " A zsidók nem tudják elviselni a kereszténységet.+
  És fordítva.”
 • 54. egysoproni_ 2010. április 23. 20:43
  „52. Sparrow!
  Gondolom azért hirdetik maguklat felvonulással, hogy elfogadd őket pl Te is! Az, hogy női ruhában rázzák magukat kisminkelve azzal én sem értek egyet! Ugyanakkor van köztük fériként viselkedő is aki normális meleg életet él és nem mutatja amugy a hétköznapokban az úgymond másságát. Bár szerintem ők sem mások. Te is más vagy ennyi erővel. Mindannyian mások vagyunk bizonyos értelemben. Nekem néhány (volt) melótársamról is derült ki, évek múltán, hogy meleg vagy éppen biszex. Az, hogy megtudtam róla, nem hirdetem az illetőről és a kapcsolatunkon abszolut nem változtat! Attól ő még ugyan az az ember maradt nekem és a környezetének is! Tudod, sok ember úgy vanm, hogy aíg nemtudja egy ismerőséről addig el van vele, de ha kiderül róla így vagy úgy onanntól kezdve lehet, hogy leprásként kezeli és ez az ami undorító!”
 • 53. háté 2010. április 23. 20:09
  „A zsidók nem tudják elviselni a kereszténységet.
  Mindent kitalálnak, hogy ne a hülyeségeikről, a kamu-hamuról, a kárpótlásról beszéljenek az emberek.

  Vajon miért akkor jönnek elő újabb hülyeségekkel, amikor lóvét akasztanak (amikor saját magukat kellene) le tőlünk és leleplezik a hazugságaikat.

  Kiállt egy degenerált, hogy bizony őt zaklatták, ----azt, hogy miképpen, nem hajlandó elárulni.
  Éli világát utazik, nyilatkozik, --és pénzt hoz a konyhára a gyalázkodás----- zsidó trükk .
  Ez a dolog egészen hasonlít valamihez, ami a második világháborúban játszódót,--igaz arról csak egy faj "tudja" a valóságot és a történelem az hamis akik ott voltak mind hazudnak.

  Még az is lehet, hogy valamelyik zsidó szervezet rábeszéli őket, hogy kérjenek kárpótlást és adjanak a zsidó szervezetnek belőle.”
 • 52. Sparrow 2010. április 23. 19:13
  „Figyi egysoproni!

  Ha ez teljesen normális dolog, akkor mi a frászért vonulnak fel Bp-n hirdetni a másságukat? A normális dolgokat nem kell hirdetni, mivel a norma társadalmilag elfogadott valami.
  Ha normális dolog a buziság, akkor ezek a normális emberek, akik amúgy biológiailag férfiak és elfogadják magukat olyannak, amilyenek, mi a frászért öltözködnek kirivóan, nőkként, miért járnak ringó csipővel, miért beszélnek "buzihangon", miért nyávognak???
  Ha ez az egész másság normális, akkor minek ezt hirdetni állandóan, mindenhogyan?”
 • 51. janika 2010. április 23. 19:01
  „"41" a zsidók mindig is félették, azt ami az Ővék, de szívessen szemet vetettek és ventnek mai s a máséra , sőt ma már büntetlenűl! Persze kivétel az öreg "meir"! Őt ugyan is a saját írása szerint a fajtársai gatyára vetköztetik. Vagy kitudja nem -e tovább is.”
 • 50. egysoproni_ 2010. április 23. 18:03
  „Normális gondolkodású abszolút hetero vagyok. Vannak meleg barátaim. Ők tudják az én szexuális orientációmat, én ismerem az övéket. Teljesen normális emberek. Szeretem őket, nem értem, miért lenne ciki a melegség. Ez nem abnormalitás, hanem természetes biológiai variáció. Ha ciki lenne a melegség, nagy bajban lennénk: nem hallgatnánk Csajkovszkit, nem olvasnánk Oscar Wild-ot, Apollinaire-t, Verlaint, stb., nem nevetnénk Antal Imre humorán, nem örülhettünk volna Rózsa Norbert sportsikereinek, stb. A melegek között is sok értékes ember van - ez számít, a többi "magánügy még akkor is ha pap az illető és akkor is ha nem az.”
 • 49. szabo1936 2010. április 23. 18:01
  „Hivok vigyazatok mikor gyoni mentek?Amikor leterdeltek a pap elot es kinyisatok a szatokat,hogy az ostya helyet ne mast tegyen a szatokba?”
 • 48. Révfalusi-szúnyog 2010. április 23. 17:50
  „Ez egy négy évvel ezelőtti história. Ismerem a honlap készítőit és az egész ügyet is. Miért aktuális ez most, 2010 tavaszán? Tán a választási eredmények helyett jobban tud ilyesmin örömködni a népszabó?
  Mellesleg az ügyet lezáró tárgyalás is megvolt már, de az ítélet nem publikus.”
 • 47. okostojas007 2010. április 23. 17:20
  „dehogy lusták - katolikus papoknál egyenesen bűnnek számít
  pedig ezt is ők mondják - segíts magadon az isten is megsegít ....
  ( de miért kell ehhez lelkiismeret furdalással élni )”
 • 46. sztiv 2010. április 23. 17:19
  „Tényleg, miért nem lehet elfogadni, hogy a halál után nincs semmi? Meghalsz, elföldelnek, szétrothad a tested.
  Ez valami egoizmus, hogy nem történhet meg, hogy csak úgy eltűnök?
  Talán még a reinkarnációban lehetne hinni a legjobban, elvégre a porhüvelyedből szép nagy és kövér hernyók lesznek :D”
 • 45. sztiv 2010. április 23. 17:11
  „Eezen mekkorát nyerítettem:

  "- Minél közelebb kerül valaki Istenhez, annál inkább maga mögött kell hagynia a földi dolgokat, és annál tisztábban kell élnie." jah, haljon ki az emberiség :D

  Hiába védik itt sokan a kat. papokat, igen is van köztük b.zi, nem is egy. meg olyan is aki félre .úr. De úgy sem fogják őket büntetni, hiszen ha megnézitek a kinti pereket, még a pedokat sem büntetik, hanem áthelyezik máshova.

  A vallásokon is röhögök, szeresd felebarátod meg ilyenek, de azért fújnak egymásra, sőt írtják is egymást rendesen. A kiválasztott nép kapta azt a hülye kötáblát amire nagyon szép és jó dolgok vannak írva, de a kutya sem tartja be őket. Hogy lehet pl Isten nevével a szádon ölni? Írország a vezető marha ebben, elvégre kat. meg refosok balhéznak.”
 • 44. Jandex 2010. április 23. 16:52
  „43. hozzászólás okostojas007
  Mert hokizni is lusták,waze!:)))”
 • 43. okostojas007 2010. április 23. 16:22
  „én azt sem értem miért nem engedik meg a papoknak hogy
  önkezükkel vessenek véget a önmegtartoztatásuknak.....
  a tízparancsolat ez sem tíltja - és az egyház ???”
 • 42. meir 2010. április 23. 16:04
  „41-es!!!
  A Biblia talan nem,de a Torah viszont annal vehemesebben tamadja az azonos nemuek kozti kapcsolatot!!!
  Megbocsajthatatlan bunnek,termeszetellenes bunnek belyegzi meg azt!!
  Korabban-(ugy kb,; 2000 eve)-az ilyesmiert ugyan az a buntetes jart mint a hazassagtoresert,vagyis; halara kovezes!

  vonLichthoffen!!
  az a hirhedt; Protocol the sage of Sion,igenis egy hamisitvany!!
  a cari Ohrana gyartotta,amivel okot szolgaltattak,Hmelnickij-nek es kozakjainak az elso pogrom-ra!!!
  -es mivel az egy hamistvany igy egyertelmu hogy a tartalma is az!!!!”
 • 41. okostojas007 2010. április 23. 15:46
  „a tízparancsolat nem tíltja hogy nem lehet homokos valaki......
  de hogy manapság mitől lettek ennyien...
  csak nem a személyiségi jogok mögé bújás miatt Btk - ba ütköző ügyek elől....”
 • 40. Mankapunka 2010. április 23. 15:10
  „Várom majd a délutáni egyházvédőket,mert múltkor nagyon le lettem ugatva a zsinagógás cikknél.

  Ugye,emlékszünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 39. sop32 2010. április 23. 15:00
  „A tökéletes önmegtartóztatás olyan nagy aszkétikus követelmény, mely alól az emberi gyengeség ki akar bújni, e szigorú szabályt az egyháztörténelem folyamán nem mindig és nem mindenütt tartották be.
  Újszövetségből világosan kitűnik, hogy a házasság nélküli élet nagy érték. Az Úr maga beszél azokról, akik ,,a mennyek országáért önként" mondanak le a házasságról.

  - Minél közelebb kerül valaki Istenhez, annál inkább maga mögött kell hagynia a földi dolgokat, és annál tisztábban kell élnie.

  A Biblia csak a heteroszexuális emberképet ismeri, sehol sem találunk benne pozitív, elismerő kijelentéseket a homoszexuálisokról.”
 • 38. LuciusCorneliusSullaFelix 2010. április 23. 14:52
  „moderálva”
57 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesbe kerülnek az autós üldözés után elfogott férfiak

Hivatalos személy elleni erőszak és lopás bűntette miatt kell felelniük a csütörtöki autós üldözés után elfogott két férfinak. Tovább olvasom