Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Májustól fog útjavításba az Állami Autópálya Kezelő Zrt.

Nettó 250 millió forint keretösszegig, május 26-i kezdéssel írt ki nyílt közbeszerzést nagyfelületű burkolatjavításra az Állami Autópálya Kezelő Zrt. - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A kiírásban szereplő felsorolásban az autópályák, illetve gyorsforgalmi utak mellett az azokhoz kapcsolódó bevezető és elkerülő utak is szerepelnek. A felhívás szerint ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt három évben összesen legalább nettó 180 millió forint volt az árbevétele, és ebből országos közúton végzett burkolatjavítás, burkolat-felújítás, vagy burkolatépítés legalább nettó 150 millió forintot tett ki. Az ajánlattételi határidő április 23.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, de az értékelési szempontok közül az ár a túlsúlyos. Az eredményhirdetés tervezett időpontja május 6., míg a szerződéskötésé május 26.

Ugyancsak a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben hirdette meg az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az M1 autópálya 12 és 130 kilométer szelvények közötti szakaszára a nagyfelületű burkolatjavítást. Ennek a keretösszege 150 millió forintot ér el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mentősökre támadt egy férfi a Nyugati pályaudvarnál

A kiérkező mentősökre támadt egy férfi a Nyugati pályaudvarnál szombaton, s az egyik ápoló súlyos… Tovább olvasom