Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Két szerbiai kamion gyulladt ki a piacon

Két szerbiai illetőségű kamion rakományát oltották a tűzoltók a Kőbányai úti kínai piac területén vasárnapra virradóra - közölte az MTI-vel Dudás Tamás, a tűzoltóság sajtóügyeletese.

A két kamion a kínai piac területén parkolt, vélhetően várva a szállítmány reggeli kipakolására. Éjszaka érkezett a bejelentés arról, hogy égnek. Vasárnap hajnalban arról tájékoztatta az MTI-t a tűzoltóság ügyeletese, hogy a tüzet már eloltották. A járművek rakterében ruhaneműk és cipők voltak.

A kivizsgálás folyamán derül ki, hogy a tűz átterjedt az egyik kamionról a másikra, vagy egyszerre kaptak lángra. Dudás Tamás szerint felmerült a szándékosság gyanúja. A tűz keletkezései okát tűzvizsgáló vizsgálja. A közelben lévő benzinkutat nem veszélyeztették az égő kamionok.

Korábban - Két szerbiai illetőségű kamion rakományát oltják a tűzoltók a Kőbányai úti kínai piac területén - közölte vasárnapra virradóra az MTI-vel Dudás Tamás, a tűzoltóság sajtóügyeletese.

A két kamion a kínai piac területén parkolt, vélhetően várva a szállítmány reggeli kipakolására. Éjszaka érkezett a bejelentés arról, hogy égnek. A járművek rakterében ruhaneműk és cipők vannak. A kivizsgálás folyamán fog kiderülni, hogy a tűz átterjedt az egyik kamionról a másikra, vagy egyszerre kaptak lángra. Dudás Tamás szerint felmerült a szándékosság gyanúja. A tűz keletkezései okát tűzvizsgáló fogja vizsgálni.

A sajtóügyeletes felhívta a figyelmet arra, hogy a kamionokban dobozokban van az áru, ezért az oltás igen időigényes: a rakomány minden egyes dobozát át kell vizsgálni, mert parázslás esetén a rakomány visszagyulladhat. A közelben lévő benzinkutat nem veszélyeztetik az égő kamionok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pakisztániakat segítenek

Pakisztáni árvízkárosultakat segít a Baptista Szeretetszolgálat; az alapítvány egy munkatársa és egy… Tovább olvasom