Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Hogyan dolgozik a feng shui-szakértő?

A feng shui mester megállapítja a csí lüktető áramlatait a lakásban/házban, és elemzi milyen befolyást gyakorolnak az egyes területeken.

A feng shui eszköz arra, hogy a bennünket körülvevő világot ne legyőzendő ellenségnek tekintsük, hanem elvei segítségével összhangot teremtsünk a külső és belső világunk között. Bárhol vagyunk, mindenhol formák és színek vesznek bennünket körül. Ügyelni kell arra, hogy ne gátolják, hanem erősítsék egymást.

Ehhez sokszor nem kell más, csupán egy jól elhelyezett tükör, egy csokor virág, egy színes kendő, egy szélcsengő, esetleg egy kis kristály. Ha megszüntetjük a kiegyensúlyozatlanságokat, javul a lakók/dolgozók egészségi állapota, hangulata és ez kihat az élet minden területére.

A lakó- és üzlethelyiségekben végrehajtott meggondolatlan változtatások, tervezések veszélyes hatással lehetnek a ház lakóira. Ez a jelenség egy előkészítetlen, hanyagul végrehajtott sebészi beavatkozáshoz hasonlítható, amely csak ronthat a beteg állapotán. Tehát minden egyes változtatást alaposan meg kell fontolni.

Vizsgáljunk meg egy elgondolkodtató példát a Feng Shui hatékonyságáról!

Egy férfi munkát szeretett volna változtatni, de a rá nehezedő nyomás miatt nem jutott ideje arra, hogy komolyabban elgonolkodjon a lehetőségein. Íróasztala ugyanis közvetlenül a fal előtt állt, és háttal ült az iroda bejárati ajtajának, miközben dolgozott. Tehát nem volt sem perspektívája, sem áttekintése a munkájáról. Amikor a feng shui-elvek alapján íróasztalát megfordították, hogy átlássa az egész irodát, egyben szellemi értelemben is szélesedett a látóköre. Két nap múlva új állást talált.

A Feng Shui azonban nem csodaszer, amellyel minden problémát orvosolni lehet, de segítsége annyit jelent, mint egészségben és harmóniában élni. Ha meg akarjuk változtatni környezetünk előnytelen adottságait, tegyük meg: ha életünk minősége javul, már megérte.

A tanácsadáshoz szükségünk lesz:

- alaprajzra
- tájolásra
- az ott élők/dolgozók születési adataira
- a beköltözés időpontjára
- kívánságlistára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Obszcén feliratok az amerikai külügyminisztérium honlapján

Valószínűleg orosz hackerek törhették fel az amerikai külügyminisztérium… Tovább olvasom