Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Hódmezővásárhely lett Az Év Települése

Hódmezővásárhely nyerte el Az Év Települése címet a Magyar Televízió Főtér című műsora által meghirdetett versenyen, így a város 2010-ben a nemzeti turisztikai marketingszervezet kiemelt promóciós együttműködését élvezheti.

A Magyar Turizmus Zrt. Dél-Alföldi Regionális Marketing Igazgatósága már eddig is szorosan együttműködött Hódmezővásárhely városával a település gazdag turisztikai kínálatának népszerűsítése érdekében. Következő évben azonban még nagyobb figyelmet kíván szentelni a szervezet a városnak - tudatta az MTI-vel a Magyar Turizmus Zrt (MT).
A promóciós együttműködés nem pénzbeli támogatást jelent, hanem az MT meglévő kommunikációs csatornáinak a felhasználását a nyertes város turisztikai kínálatának, programjainak, eseményeinek népszerűsítésére.

Ennek keretében a Magyar Televízióban naponta jelentkező turisztikai programajánló folyamatosan hírt ad a Hódmezővásárhelyen zajló eseményekről, programokról. Megjelenést biztosítanak a többek között országos terjesztésű lapok mellékleteként havonta megjelenő Itthon otthon van című turisztikai mellékletben, az MT központi (www.itthon.hu, www.hungary.com) és külképviseleti honlapjain és az érintett régió weblapján, belföldi turisztikai vásárokon, illetve egy külföldi vásáron is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fidesz: az új Országgyűlésnek kell felülvizsgálnia az új Ptk.-t

A Fidesz szerint a jelenlegi Országgyűlés már nem tudja végrehajtani az új polgári törvénykönyv… Tovább olvasom