Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

Hazudott a megvert rákos férfi?

A biztonsági őrök ügyvédje azt állítja, hogy védencei jól ismerték a férfit és megvert barátját. Nem először kapták már el őket, mert kitakarított vasúti kocsikban csöveztek.
Mint korábban megírtuk, a MÁV négy biztonsági őre durván megvert egy beteg férfit, és a fogát is kirúgták. A férfi szüleihez utazott volna vonattal. A biztonsági őrök állítólag azért bántották, mert azt hitték róla, hogy hajléktalan.

Ezzel szemben a biztonsági őrök ügyvédje azt állítja, hogy védencei jól ismerték a férfit és szintén megvert barátját. Nem először kapták már el őket, mert kitakarított vasúti kocsikban csöveztek - írja a nol.hu.

Védencei elmondása szerint a "két hajléktalan" ellenállt a szerintük jogszerű intézkedésüknek, közben alpári stílusban szidalmazták őket, és megpróbálták erővel kiszabadítani magukat a kezeik közül.

A védő elismerte, hogy a két férfi ellenállása sem mentség a szakmai túlkapásra, de szerinte sem az ütések, sem a rúgások nem voltak olyan erejűek, amelyekkel védencei sérülést okozhattak volna.

Az ügyvéd szerint az a tény, hogy a rendőrség a biztonsági felvételek megtekintése után azonnal elengedte védenceit, igazolni látszik a gyanúsítottak állítását, miszerint nem minden úgy történt, ahogy a sértettek elmondták.

A megvert férfi egymillió forintot követel bántalmazóitól, az őrök ügyvédje viszont feljelentést tesz ellene.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Varga: Soha nem tartottam pénzt a Kun-Mediátornál

A nemzetgazdaság miniszter kijelentette, nem tudott a cég illegális tevékenyégéről, és soha semmi… Tovább olvasom