Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Gyorsan és hatékonyan díszítsünk

Amennyiben semleges bútoraink vannak, legegyszerűbb, ha a textileket cseréljük le – függöny, díszpárna, esetleg szőnyeg.

Amennyiben semleges bútoraink vannak, legegyszerűbb, ha a textileket cseréljük le – függöny, díszpárna, esetleg szőnyeg. Ma már minden lakástextillel foglalkozó üzletben létezik készre varrási szolgáltatás, így nekünk csak a méretek pontos megadására kell ügyelnünk. Üde lesz a környezetünk, ha a ma oly divatos zöld árnyalatokat választjuk, esetleg némi kék kiegészítőkkel, pl. vázák, virágkaspók. Egy másik változtatás lehet a falak átfestése, bár ez már sokkal nagyobb költség, és valljuk be őszintén, nagyobb rumlival is jár. Amennyiben ezt nem vállaljuk, megoldás lehet, hogy csak egy fal színén változtatunk. Így ez mint markáns kiemelés, új életre kelti a helyiséget.

Ezt a felületet akár tapétával is kiemelhetjük, a tapéta színét és mintáját természetesen a meglévő bútorokhoz kell kiválasztanunk. Mikor elkészültünk ezzel a munkával, a falkiemelésre már csak egy odaillő képet kell kiválasztanunk, s el is készült az új hangulatot sugárzó lakótér. A képek kiválasztásánál legyünk bátran kreatívak. Egy általunk készített fotó fekete-fehérben, esetleg nagyítva még személyesebbé teheti a környezetet. De a keretezést mindig bízzuk szakemberre. Hiszen egy jól megválasztott keret a kép hangulatát, karakterét is megváltoztatja. A munka végeztével pedig nincs más dolgunk, mint élvezni és élni az új környezetünket. Fontos, hogy mindig tartsuk szem előtt a „kevesebb több" elvét döntéseinknél. Amennyiben tanácstalanok vagyunk, ne röstelljünk szakemberhez fordulni. Várjuk kérdéseiket!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szász Lula sikerekről és küzdelmekről

Amilyen tehetséges festő és grafikus volt Szász Endre, olyan kiváló marketingszakember és menedzser… Tovább olvasom