Kisalföld logö

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Gusztustalan: ezekkel a halakkal készültek Torkos Csütörtökre - videó

Halszaküzletben, valamint több étteremben folytattak vizsgálatot az élelmiszerbiztonsági szakemberek, mely során 3,4 mázsa halat és további élelmiszereket koboztak el.
A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitánysággal közösen ellenőrzött a NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatósága Budapesten a már jól ismert gasztro-rendezvény, a Torkos Csütörtök előtti héten. A vizsgálat során több mint 3 mázsa halat vontak ki a forgalomból az ellenőrök - írja a Nébih.

Halszaküzletben, valamint több – halételeiről ismert – étteremben folytattak vizsgálatot az élelmiszerbiztonsági szakemberek, mely során 3,4 mázsa halat és további élelmiszereket koboztak el.A lefoglalt áruk eredetét nem tudták igazolni a vállalkozások. Emellett jellemző hiba volt, hogy tiltott módon, jelöletlenül fagyasztották le az értékesítésre váró termékeket. Több esetben a vendéglátóhelyek higiéniai állapota is kifogásolható volt.

A februári ellenőrzésen összesen 21 tétel élelmiszerrel kapcsolatosan történt intézkedés. A bírság várhatóan több százezer forint lesz.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint négy mázsa kábítószert találtak Röszkén

A marihuánagyanús anyag egy az okmányok szerint üres holland kamionból került elő. Tovább olvasom