Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

Fizess a mobiloddal!

Az FHB, a Pannon, a T-Mobile és az MPP által közösen kifejlesztett MobilFizetés szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a két mobilszolgáltató ügyfelei egy, hazánkban merőben új, kényelmes, biztonságos és innovatív fizetési módszert vegyenek igénybe.
A mobilszolgáltatók évek óta foglalkoznak sikeresen hazánkban olyan mobilkereskedelmi szolgáltatásokkal, amelyek a szolgáltatóknál vezetett egyenlegek terhére teszik lehetővé mobiltelefonon keresztül termékek és szolgáltatások megvásárlását.

A piaci tapasztalatok, az ügyfelek és a kereskedők visszajelzései azt mutatták, hogy a mobilkereskedelem elterjedésének feltétele a széles termékskála, a magas költési keret biztosítása, a családtagok vásárlási lehetőségének biztosítása, az egymás között történő pénz küldésének lehetősége, valamint a kereskedő és az ügyfél között történő gyors elszámolás. A Pannon, a T-Mobile, az FHB és az MPP a jelentkező piaci igények figyelembevételével fejlesztették ki a magyar piacon elérhető egyik legkorszerűbb mobilfizetési megoldást.


A MobilFizetés szolgáltatás a Pannon és a T-Mobile számlás és kártyás előfizetői számára – a szolgáltatás keretében nyitott FHB-bankszámla, valamint az ahhoz opcionálisan kapcsolódó hitelkeret terhére – különböző pénzügyi műveletek mobiltelefonos intézését teszi lehetővé. Így pl. termékek és szolgáltatások ellenértékének mobiltelefonon keresztül történő kifizetését a rendszerhez csatlakozott kereskedőknél személyesen vagy távoli eléréssel; mobiltelefon-számlák befizetését, illetve egyenlegfeltöltést; pénz küldését és fogadását a szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek között függetlenül attól, hogy melyik, a szolgáltatásban részt vevő távközlési szolgáltató ügyfelei, biztosíthatja a valós idejű elszámolást a hét minden napján 0–24 óra között a kereskedők és az ügyfelek között; a jövőben a rendszerhez csatlakozó közmű jellegű díjak számláinak kifizetését.

Szolgáltatás

A MobilFizetés elfogadóhelyeinek száma, a kifizethető termékek és szolgáltatások köre folyamatosan bővül, amelyről a szolgáltatók és a MobilFizetést elfogadó partnerek rendszeresen tájékoztatják az ügyfeleket.


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztereóban kapjuk az atomot? - Erőmű a magyar határon

A magyar határtól néhány kilométerre akarnak a horvátok atomerőművet építeni. Ha megépül, Pakssal… Tovább olvasom