Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Filmes hírek: Cameron Diaz férfivadász szerepben

Cameron Diaz az Édes kis semmiségben egy igazi férfitipró nőt alakít. Édes-aranyos, kedves-szerelmes figurái után talán meglepő, hogy az ilyen filmeket fricskázó vígjátékban vállalt szerepet.

Jobb úgy készíteni filmet a férfivadász nőkről, hogy te már nem tartozol közéjük?
Christina és Courtney, a két filmbéli barátnő azért pasizik örökké, mert élvezik, márpedig minden ébren töltött másodpercükben jól akarják érezni magukat.

Ami a szerelmet illeti, nem cinikusak, és én sem vagyok az. Nem utálják a férfiakat. Csak éppen egyedül a pillanatnak élnek. Nem mennek bele semmibe, ami miatt aggódniuk kellene, csak magukra gondolnak, és csak magukért vállalnak felelősséget.
Ha kell, könnyen váltják a pasijaikat, és azt sem bántják, ha a pasijuk vált váratlanul nőt. Azt hiszem, manapság minden lány átesik ezen az időszakon, aztán a többség előbb-utóbb kinövi.

Vígjátékot jobb forgatni, vagy akciófilmet?Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Egy vígjátéki szerep sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, sőt egy akciófilm talán még könnyebb is. Ott mindig kéznél vannak a profik, akik a nehezét átvállalják a színésztől, vagy legalább is nagyon pontosan kiszámolják, hogy mit kell tennie. Az ember csak követi az utasításokat, és kész.

Az Édes kis semmiségben, és a hozzá hasonló vígjátékokban az a nehéz, hogy a legrövidebb poén is jó néhány snittből áll össze, és mégis működnie kell. De a cél a nevetés, és én nagyon élvezem, amikor sikerül eltalálnom a megfelelő ritmust, hangvételt, bármit - és a moziteremben kitör a kacagás. A forgatáson még senki sem nevet, mert vagy be van mikrofonozva, vagy azt sem tudja, miről van szó, nem tudja, mi lesz a következő mondat. Christina (Applegate) azt mondta erre: „Dolgozz 13 évig egy tévés vígjátéksorozatban, és meglátod, rá lehet szokni a napi röhögtetésre. Tisztára olyan, mint a heroin."

Laktál már szobatárssal?
Soha. Egyszer Párizsban laktam egy barátnőmmel, meg Tokióban is. De az más volt, nem olyan, mint itt a filmben.

Milyen volt külföldön élni?
Sokat tanultam a világról, csomó olyasmit, amit Long Beach-en nem lehetett volna. Arról, hogy hogyan boldogulhatok egyedül, meg arról, hogy milyen a világ, ha egész másmilyen. Különösen, ha még a PR-munkatársak sincsenek ott, hogy segítsenek.

Mit látsz, ha a tükörbe nézel?
Magamat. Igyekszem nem úgy nézni az arcomat, ahogy mások nézhetnek rám. Nekem a tükör munkaeszköz, ha belenézek, dolgozom. Többnyire egy figurát próbálgatok olyankor. Ha pedig privát nézek tükörbe, igyekszem azt meglátni, amit szeretek magamban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az alkotás gyönyörűségére

Kocsis Ilona egy franciaországi kirándulása után érzett késztetést arra, hogy ecsetet vegyen a… Tovább olvasom