Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 8°C Még több cikk.

Emléknap Rózsa Flores Eduárdó meggyilkolásának egy éves évfordulóján

A Magyar Iszlám Közösség legyilkolt Alelnökére emlékezik ez év április 16.-án A pénteki közösségi imán emlékezünk, majd délután a Kozmai utcai temető iszlám sírparcellájában kopjafát állítunk fel. Folytatjuk a küzdelmet Eduárdóék rehabilitációjáért.

"Egyúttal jelezzük, hogy e hónapban több mint 10ezer adag félkész ételt osztottunk szét budapesti, Zala és Szabolcs Szatmár megyei rászorult szegényeknek.Zala megyében munkánkat a Zala Menti Polgármesterek és Polgárok Egyesülete is segítette.Közösségünk folytatja a megkezdett börtönmissziókat és a határon túli magyarok támogatását.

Emléknap Rózsa Flores Eduárdó meggyilkolásának egy éves évfordulóján. A Magyar Iszlám Közösség legyilkolt Alelnökére emlékezik ez év április 16.-án A pénteki közösségi imán emlékezünk, majd délután a Kozmai utcai temető iszlám sírparcellájában kopjafát állítunk fel. Mindkét eseményen lehetősége van a médiának jelenlétre.Folytatjuk a küzdelmet Eduárdóék rehabilitációjáért.

Egyúttal jelezzük, hogy e hónapban több mint 10ezer adag félkész ételt osztottunk szét budapesti, Zala és Szabolcs Szatmár megyei rászorult szegényeknek.Zala megyében munkánkat a Zala Menti Polgármesterek és Polgárok Egyesülete is segítette.Közösségünk folytatja a megkezdett börtönmissziókat és a határon túli magyarok támogatását.Kiemelten fontos programunk a bel- és külföldi segélyprojektek" - olvasható a Magyar Iszlám Közösség portálján. 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sínekre zuhant faág okozott balesetet a Kaposvár-Siófok vasútvonalon

A vasúti sínre zuhant faág okozott balesetet a Kaposvár-Siófok vonalon szerda reggel, a… Tovább olvasom