Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Dr. Makk válaszol

Orvos is, ugye? No hát, ezért kérdezem. Milyen gyógyszert fog felírni, ha elmegy valakihez látogatóba? Az olcsót vagy azt, amelyiket lehet kapni?

Nünüke kérdezi Makktól: Hogy mondják azt más szóval, hogy „szinonima"?

Hát Professzor! Ez a helyzet feladja a magas labdát. Azt olvasom, maga a miniszterelnök diktál az ellenzéki lapnak, hogy buktassák meg az ellenzék vezérét. Én messze vagyok édes drága szülőföldemtől, amelyet jobban szeretek, mint a kengurufarokból főzött pudingot, de most belesajdul népnemzeti szívem. Idáig jutottunk? Pál (Új-Ausztrália, Cidney, tengerpart, villasor 1.)

Kedves Pál! Idáig csak mi jutottunk. Maga nem. Ha jutni szeretne, most disszidáljon haza, ha van mersze persze.

Orvos is, ugye? No hát, ezért kérdezem. Milyen gyógyszert fog felírni, ha elmegy valakihez látogatóba? Az olcsót vagy azt, amelyiket lehet kapni? Terus néni

Nézze, drága Terus néni! Magáról eszembe jut egy apró beszélgetés, amit kihallgattam távozásom után. „Szomszédaszszony, csak nem beteg, hogy annyiszor látom magánál a doktor urat?" „Magához is jár egy tűzoltó. Kérdeztem én magától, hogy ég-e a ház?" – válaszolt az, akinél én voltam, és ha hiszi, én nem a receptíró tollamat vettem elő nála. Vagyis nem az a fontos, mit írnak fel az orvosok, hanem hogy higgyünk nekik.

Képzelje, Makikám! Most van a házassági évfordulásunk. Mondtam a férjemnek: „Szívem, tudod, mit szeretnék az ötvenedik születésnapomra? Egy nercet vagy egy rókát." „Rendben van – válaszolta az az érzéketlen –, nekem mindegy, de a ketrecet neked kell tisztítanod!" Ön szerint maradjak mellette, vagy váltsak inkább egy másik évjáratra? Zsazsuka (Nagyajak)

Drága Zsazsuka! Mivel az életkorát nem tudom, csak a férje reakciójából saccolhatom meg, ezért én arra szavaznék, maradjon! Bár büdösek, bár harapnak, de mégiscsak róka vagy nerc. Nem?

Maga szerint lesz már nálunk normális születési ösztönzőprogram? Azt olvasom, a franciák a legtermékenyebbek, miért van ez? Ők okosabbak, mint mi, magyarok? Tökös László

Aranyos László! Ez azért van, mert jobban szeretik a szexet és több idejük is van rá. Az ösztönző kormányprogram a hálószobában nem egy szexfilm erősségű vágykeltő. Ám mégis van igazsága, amit az alábbi történettel tudnék alátámasztani. Ha érti, miről van szó. Csirketenyésztő bemegy a bárba, rendel egy pezsgőt és odaül a pulthoz egy szintén pezsgőt iszogató nő mellé. A nő ránéz, és csodálkozva kérdi:

– Maga is ünnepel?
– Igen, ez egy különleges nap nekem .
– Micsoda egybeesés! Nekem is különleges ez a nap.
– Ez tényleg nagyszerű. Mit ünnepel?
– Régóta szerettünk volna gyereket a férjemmel és ma kiderült, hogy végre terhes vag yok.
– Micsoda egybeesés! Én csirketenyésztő vagyok és a tyúkjaim évekig meddők voltak. Mostantól azonban termékeny tojásokat tojnak.
– Ez nagyszerű. És hogyan csinálta?
– Lecseréltem a kakast.
A nő elmosolyodik: – Micsoda egybeesés!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rehabilitáció

A minap délután fél háromkor csupán hat személygépkocsi parkolt a Kazinczy utca Aradi vértanúk útja… Tovább olvasom